A ja nie pracuję w Limes i mówię, że .... (1) morenowy Limes to dno! nie mogę nawet wysłać opinii, bo muszę ciągle oglądać... Jaku-b TRAGEDIA! (1) Tak chamskiej obsługi jeszcze nie spotkałem! Powinni sprzedawać warzywa na... flesk PRZESTRZEGAM (1) Kupiłem monitor z gwarancją "zero martwych pikseli" 2 dni przed końcem... Maciej
Tragedia ! (1) Jeżeli faktycznie wolisz zapłacić te 5-10 pln mniej i potem przez cały okres... Mar-ass QSI - slabizna (1) Sprzetu duzo , ale slabo , duzo staroci i ceny wysokie jak na uzywany sprzet... Endriu oki (1) poprostu tygrysy!!!!!!!!!!!! x OLEWACTWO (1) Występują u mnie zaniki internetu na około 1h kilka razy na dobę. Pani z... macra internet z jmt jest ok (1) chodzi fajnie w dzien 512 kb/s od 23 do 6 rano brak ograniczen predkosci user Sklep jest OK, ceny najniższe, obsługa sprawna (1) Ceny faktycznie mają super. Upustów się tam nie ma co spodziewać, ale w... J Profesjonalnie i miło (1) Bardzo miła obsługa, profesjonalne i indywidualne podejście do klienta.... Wierna od chwili zakupu iBooka Ogólnie to tylko kupować konkretnie i szybko wychodzić (1) fajne promocje /zależnie od godziny i humoru sprzedawcy/. Na jakąś... klientka Tomek - opinia (1) Ogólnie słabo Tomek pankracynka - opinia (1) oddałam drukarke do serwisu tydzień przed weekendem majowym, odebrałam... pankracynka Ciągłę porblemy (1) Jestem ich abonentem od 6 lat (od początku) i ciągle są problemy. Sieć... Użytkownik OSK POLECAM (1) często robie zakupy co za tym idzie kożystam również z serwisu i nie zdażyło... marek w. ceny niskie ale co z tego?? (1) naprawde Panowie szkoda słów... lepiej weźcie się za sprzedaż buraków...... adam konkret (1) Polecam - dostep do szybiego internetu bez ograniczen w dosbrej cenie... RUMcajs Słabiutko (1) Podpisuję się pod wszystkimi negatywnymi opiniami! Reklamacja to u nich... marek Obsługa beznadziejna! (1) Łukasz Poprawiło się (2) Muszę być obiektywny i napisać kolejną opinię - po problemach z końca... Macias