rewelacja (1) laptop vaio tanszy o 300pln niz w media, do tego skorzany nesseser dla... igagdynia Dezinformacja! (1) Po wysłaniu maila z zapytaniem o konkretna usługę, dostałam odpwiedź jeszcze... zagnywacz 'Czarodziejska' promocja (1) Wszystko byłoby fajnie, gdyby nie promocyjne "czary-mary". Bo co to za... jamć
Super (1) Żadnych awarii, szybko, tanio, czytelnie, zawsze dostępny serwis i b.... Efoere polecam (1) fachowa i szybka obsługa dzidzia91 bona - opinia (1) Zakup 14.01.br przez internet.Wszystkie sprawy łącznie z dostawą na... bona hm...... (1) ADMIN MUSI WISIEC !!!!!! KOCUR pani na morenie (1) Dotyczy pani , która jest obecnie na Morenie .Jest bardzo... cierpliwy klient ZR - opinia (1) lekceważący stosunek do klientów ZR super sklep bo.... (1) raz szybko dwa tanio trzy milo i sympatycznie, w tamtym tyg.kupiłam notebooka... fonta4 serwis techniczny - dno! (1) Od wczorajszego popoludnia wisi kabal, zerwany z budynku. Kabel wisi miedzy... ed serwis (1) wszystko ok dopóki sprzęt zakupiony w tym sklepie się nie popsuje. naprawy... były klient Broń Boże chcieć cos kupić (1) pan, b. niezadowolony z tego, że się przyszło, o coś pyta, chce coś kupić.... Klient ah te awarie... (1) Mieszkam na Lipowicza i początkowo byłem zadowolony a nawet bardzo zadowolony... teh_pp zasłużony pozytyw (1) Obsługa w pełni profesjonalna, duży wybór urządzeń używanych. Obsługa... Marek Dobra porada (1) Zakupilem w tym sklepie notebooka. Bardzo dobra obsługa z wyczerpującą... Kriss7 Podoba mi się. (1) Jest nieźle, uważam, że to bardzo dobra sieć, o szybkich łączach.... Ja Odradzam (1) Zdecydowanie odradzam! Łącze bardzo awaryjne, średnio co 2-3 dni nie ma... VESOLY Naprawde dobry sprzet za małe pieniądze... (1) Naprawde dobry sprzet za małe pieniądze... Marek Fajna firma (1) Jedyna chyba już firma w Trójmieście, która zajmuje się serwisem komputerów... ENDriu