Nie polecam (1) Nie polecam. 2 tygodnie czasu realizaji bez uprzedzenia o tym fakcie a... Michał Strona Hotelu Orle (2) Z firmą Noveo Interactive mieliśmy okazję współpracować już kilkakrotnie przy... Grzegorz Ożarowski Świetna współpraca. (1) Współpraca z firmą Codeq to sama przyjemność. Fachowość na najwyższym... Ania
Polecam! (2) Opinie nie kłamią, wybrałam po opinii i taką samą wystawiam. Dobrze mieć taką... Monika Rakoczy Bardzo profesjonalnie! (1) Bardzo profesjonalnie i sprawnie, ale co najważniejsze szybko! Kontakt... Michu Ostrzegam same kłopoty (1) towar miał byc dostępny 24 h , zmieniające się statusy 1-3 dni, kolejne do 3... brenas Nie mają towaru, a na stronie podają "dostępny" (1) Sklep sprzedaje towar którego nie mają. Status "dostępny" oznacza u nich... Jan Nie wysyłają towaru (1) Niestety po zakupie i przelaniu pieniędzy, brak towaru, brak zwrotu, brak... Bartosz Gembiak Cooler solidny serwis (1) Od wielu lat korzystam z uslug Cooler System zdarzaly sie nawet sytuacje tzw.... Beata Dysk SSD (1) Towar i obsluga profesjonalne OK flyshark Xiaomi A1 działał 2 tygodnie - odmówiono gwarancji (1) Zakupiłem Xiaomi A1. Czieszyłem się nim 2 tygodnie. Od pierwszego dnia był w... Konrad Marszałek KKP (1) Sympatyczny i dostępny bez problemów sklep internetowy KKP kompetencja i pełen profesjonalizm (1) Bardzo profesjonalne podejście, duża wiedza i kompetencja. Szybki termin... P.P.H.U GROT super (1) Wszystko szybko i sprawnie, rzeczowo i konkretnie, świetny i miły kontakt z... Mag Bitdefender antywirus (1) Szybko sprawnie i zgodnie z zasadmi. Dzieki Xavi47 Polecam usługi firmy Tassel (1) Jestem bardzo zadowolona z projektu i wykonania strony internetowej.... Anna Solidna firma projektująca strony www (2) Profesjonalne i rzeczowe podejście do pracy nad projektem. Wszystkie... Mario Pomoc pierwsza klasa!!! (1) Bardzo dobry kontakt z Panem Bartoszem, miła, szybka, rzetelna obsługa i... Aga ostrzegam przed zakupem (1) zakupiłem bezprzewodową kamerę cofania Garmin za 401.03 zł przed zakupem... inwalida Polecam! (1) Byliśmy wczoraj z narzeczoną pierwszy raz. Napiszę krótko i na temat.... Dominik