Godny polecenia serwis komputerowy (1) Serdecznie polecam. Kompleksowa naprawa komputera wraz z instalacją... Orłowski Mateusz Pierwszy raz u firmy SEO oferta pokrywa się ze stanem jej wykonania (1) Współpracujemy z firmą Internetum od 2 lat i przez ten okres nasz ruch z... Marek Korecki Najlepszy dostawca internetu w Gdyni (2) Biją na głowę ofertą, ceną i jakością usług praktycznie wszystkich dostawców... Paweł
Goraco Polecam (1) Chciałem polecić wszystkim serwis speclab . Oddałem lapka z peknietym... Dawid Logitus - Guderskiego, nie polecam, słaby internet (2) Nawet ciężko było mi wystawić tą ocenę bo tak zamula ten internet. To nie do... Kamil O to chodziło (1) Wreszcie jacyś konkretni fachowcy. Rozwiązali problemy z siecią w firmie,... Marcin Super serwis komputerowy (1) Przyszedłem do serwisu z nowo kupionym używanym komputerem. Windows nie... Rafa polecam (1) Biorąc pod uwagę serwis i wiedzę p. Patryk reprezentuje najwyższy poziom.... ronii niby naprawiają, ale... (1) Oddałem do naprawy Laptop i po odbiorze napisałem pozytywna opinie na... Kokesh agencja Website Style (1) Zespół Pana Dawida to grupa młodych i kreatywnych ludzi - jak sam szef:)... Ewa Probierz Szybko, tanio i solidnie, polecam, (1) Z usług korzystam już. od kilku lat - czytając negatywne opinie na tej... Tomek naprawa komputera (1) Spokojnie mogę polecić, usługa kompleksowa i szybka. Iv Warto! (1) Serdecznie polecam! Miałam problem z laptopem w sobote, Pan Patryk specjalnie... Nina Strona spełniła moje oczekiwania (1) Pan Tomasz zrealizował stronę zgodnie z moimi oczekiwaniami, a przy okazji... Marek Argulewicz Komputer załatwiany w serwisie Noveria (1) Kupiłem u was komputer dwa tygodnie temu. Super sprzęt! polecam firmę! Sebastian Mirchel Idealny serwis komputerowy (1) Jestem zaskoczona jakością i szybkością naprawy komputera. Życzliwość wobec... Krystyna Modernizacja istniejącej strony www (1) 👉 TERMINOWOŚĆ, 👉 kreatywność, 👉 wyczucie estetyki,... AGNIESZKA Beznadzieja (1) Przez tydzien facet kombinował i nie potrafił zdoagnozować prostej awarii .... Kuba Pełen profesjonalizm! (1) Od kilku lat współpracujemy z firmą Netz na zasadzie outsourcingu IT. Oferują... Marcelina Omijaj ten "sklep" szerokim łukiem. (1) Nie dość, że obsługa mizerna, to ceny niczym z kosmosu. Wystarczy skierować... gw