Można zaufać!! (1) Profesjonalne doradztwo, miła obsługa i przystępne ceny to wszystko łączy w... Damian świetne projekty graficzne (1) szybkie wykonanie - wywiązują się z terminów Ola solidna firma (1) dzięki za super stronkę Kasia
Firma do kitu. (1) Musiałem zrezygnować z przyczyn rodzinnych z usług firmy Biallnet jako... Bogusław Dręczewski Polecam Pogotwie Informatyczne (2) Firma Pogotowie Informatyczne staneła na wysokości zadania. Mój Windows... potrzebującypomocy Naprawdę nie boicie się konkurencji? (1) Z usług NET DAY korzystam od kilku lat. Rachunki za Internet opłacam... Ewa Jurczyk Ach (1) Jest bo jest - Nie jestem zachwycony ale też w sumie nie narzekam. Janusz ServNet - POLECAM, Szybko i Solidnie (1) Kiedyś, gdy będę już za stary by kozystac z uslug ServNet, zasiądę przy... Mieczyslaw K. Super, Polecam! (1) Zakupiłam komputer określając jego parametry, otrzymałam go szybo i w cenie... asiulla POLECAM!!! (1) Szczerze polecam sklep internetowy Jackomp.pl Miła obsługa. Profesjonalne... Magdalena Masa Uczciwie i tanio (1) Potrzebowałem kasę i wagę do mojego sklepu. Chciałem coś innego niż kupiłem... Kamil Mistecki SPRZEDAJĄ TOWAR NIEZGODNY Z UMOWĄ (1) Niestety, ale zostałem wielokrotnie oszukany lub naciągany przez Wistę i jej... Dariusz Mucha Drukarka (1) Spoko koleś, fajnie gada i wie o co w tym chodzi Jukinek TAK JAK BYC POWINNO !!!! (1) SZYBKO- SPRAWNIE- DOGADAĆ SIĘ MOŻNA BEZ PROBLEMU I NIE CHODZI TYLKO O... ADAM Polecam (1) Polecam firme ALM. Szybka sprawna i co najważniejsze profesjonalna obsługa. Żaczek Profesjonalny i skuteczny serwis. (1) Polecam wszystkim, którzy mają dowolny problem z laptopem i innym sprzętem... Marek Polecam... (1) Obsługa może nie chodzi uśmiechnięta przez cały czas ale jest fachowa i... Nt bardzo profesjonalne i świeże podejście do tematu (1) Zdecydowanie polecam tą firmę, stworzyli dla mnie świetną stronę i znakomite... Grzegorz Bugiel Super (1) Profesjonalnie, tanio, miło i konkretnie, Polecam! Jola Polecam (1) Moja opinia jak najbardziej pozytywna. Zakupiłem tego dnia kilka... Mariusz L