nie mam powodow do narzekania (1) nie mam powodow do narzekania. jak cos nie dziala to zwykle jest to wina... zadowolny Wszystko ok poza podłączeniem kilku kompów naraz... (1) Net działa bardzo prawidłowo jednak jego wielkim minusem jest to, że za... Kelthak Tanio, Krótko Zwięźle i Na Temat (1) Kpiłem sprzęt tanio, obsługa fachowa wie co mówi, bez zbędnego naciągania,... Rudii
Fachowa obsługa i dobra dostępno towarów !!! (1) 2 niesiące temu chiałem kupić nietypową drukarkę OKI 3321, oni jako jedyni... Robert lekcewazace podejscie do klientow(: (1) nie wiem czy kierownictwo EiA wie , jak obsluga klienta zalatwia... kilkuletni klient super (2) firma jest bardzo dobra.........nie narzekam...........kazdej firmie... waski rewelacyjnie szeroka oferta (1) Miła obsługa i mają świetna stronę internetową, z ktrórej widać ile co... Daniel Polecam ten serwis (1) Bardzo miła i rzetelna obsługa. Bez cienia pogardy dla komputerowego laika... Gosia świetny sklep (1) w sklepie pracują osoby, które są zawsze chętne do pomocy, co więcej pomoc... kasia Sony Vao (1) Kupiłem w sklepie komputer Sony Vaio. Po najlepszej cenie i z prezentem.... Radek Polecam ! (1) miła fachowa obsługa! rzeczowo mi doradzili jurek A ja POLECAM! (1) Po długiej i rzeczowej rozmowie na GG ze sprzedawcą kupiłem 2x panel LCD... Grzegorz - Kraków Tragedia. (1) Jak w nagłówku. Kupiłem w ESC komputer, który od początku był wadliwy. Po... venathar A ja nie pracuję w Limes i mówię, że .... (1) morenowy Limes to dno! nie mogę nawet wysłać opinii, bo muszę ciągle oglądać... Jaku-b TRAGEDIA! (1) Tak chamskiej obsługi jeszcze nie spotkałem! Powinni sprzedawać warzywa na... flesk PRZESTRZEGAM (1) Kupiłem monitor z gwarancją "zero martwych pikseli" 2 dni przed końcem... Maciej Tragedia ! (1) Jeżeli faktycznie wolisz zapłacić te 5-10 pln mniej i potem przez cały okres... Mar-ass QSI - slabizna (1) Sprzetu duzo , ale slabo , duzo staroci i ceny wysokie jak na uzywany sprzet... Endriu oki (1) poprostu tygrysy!!!!!!!!!!!! x OLEWACTWO (1) Występują u mnie zaniki internetu na około 1h kilka razy na dobę. Pani z... macra