Internet - super!... Firma? Najgorsza!

Sama usługa, czyli internet - super! Łącze symetryczne, światłowód do domu, predkosc zgadza się idealnie z tym co na umowie.
Awaryjność bardzo rzadka. Up time w granicach 99%.
Ceny do jakości dobra z dużym plusem.
Obsługa i jakość usługi w sensie rozliczeń - MASAKRA. Burdel jakich mało. Co chwile wyłączają mi internet bo "nie zapłaciłem". A płatność jest do 5. każdego miesiąca. Oczywiście po telefonie wszystko wraca do normy, ALE... wyłączaja internet w piątek po 17. A biuro jest NIECZYNNE od 17 w piatek przez cały weekend. I cały weekend bez internetu. Ani przepraszam, ani zwrotów za te dni - NIC. Bałagan! Obsługa opryskliwa. Powoli tracę nerwy, jedyne co mnie trzyma to brak innego dostawy oprócz TP...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja jestem bardzo ciekawy, jak wypali internet światłowodowy od Orange (link: http://swiatlowod.orange.pl/gdynia). Wydaje mi się, że jest to coś naprawdę przyszłościowego, ale nie mam pojęcia, jak się przyjmie w naszym społeczeństwie. Jesteśmy krajem, który kocha wybrzydzać. Mnie wydaje się, że kwestią czasu jest poprawienie wszelkich problemów, a tak jak sam mówisz - najważniejsze, że prędkość zgadza się z tym, co jest na umowie, to mnie najbardziej zastanawia
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0