Intymne chwile w komunikacji miejskiej

Opinie do artykułu: Intymne chwile w komunikacji miejskiej.

Ostatni przedział kolejki SKM, przegub autobusu lub tramwaju, a także wagon sypialny. Jak często dochodzi w nich do miłosnych zbliżeń?Zjawisko uprawiania seksu w przestrzeni publicznej istniało od zawsze i we wszystkich kulturach. Czy dziś dochodzi do niego częściej niż kiedyś? Raczej nie, choć możemy mieć takie wrażenie, ponieważ o takich przypadkach donoszą media, a bywa, że świadkowie uwieczniają je na zdjęciach czy filmach, które potem trafiają do Internetu.Zakład Komunikacji Miejskiej w ...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jechałam kiedyś SKM-ką ze Słupska i jakaś parka uprawiała sex w WC !!! Jeden Pan usilnie próbował skorzystać z toalety i udało mu się siłą otworzyć drzwi. Chłopak siedział na kibelku, a na nim dziewczyna... Na kiblu w SKM-ce, wyobrażacie sobie????? W przeciwieństwie do innych pasażerów nie byłam jakoś specjalnie zbulwersowana samym faktem, ale WC ????
Biorąc pod uwagę stan toalet w naszym PKP, to tamtej parce a nie toalecie po fakcie niewątpliwie przydałaby się dezynfekcja :))))))))
popieram tę opinię 76 nie zgadzam się z tą opinią 2

ZKM

a co mnie to Q wa obchodzi
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 5

Tak jak napisałem wyżej, jak kogoś kręci ryzyko bycia nakrytym to niech idzie do przebieralni. Ja rozumiem że ludzie starają się spełniać swoje fantazje, ale nie każdy chce to oglądać i to też trzeba uszanować.

Oczywiście nie wierzę w to że jak jakieś dziecko zobaczy taką scenkę to zostanie psychopatą albo zamknie się w sobie bo do tego prowadzi raczej dogmatyczna pruderia, ale po prostu ktoś może nie chcieć oglądać kopulującej pary w autobusie.
popieram tę opinię 19 nie zgadzam się z tą opinią 8

Teraz generalnie wymaga się od faceta aby nie był facetem, aby udawał że nie podniecają go seksowne kobiece ciała tylko ich dusza i charakter. A jak ktoś wprost przyzna że lubi widok ładnych piersi i pośladków to robi się z niego chama i prostaka.
popieram tę opinię 62 nie zgadzam się z tą opinią 13

Pytanie do prawników:

Jak blachara robi mi l.da w moim samochodzie zaparkowanym w miejscu publicznym, to grozi jej kara wiezienia czy grzywna?
popieram tę opinię 27 nie zgadzam się z tą opinią 6

Ja nigdy jakoś nie byłem zwolennikiem seksu w miejscach publicznych. Nie to żebym uważał go za jakąś intymną, emocjonalną chwilę, po prostu wolę mieć spokój.

Są ludzie którzy chcą poczuć "dreszczyk emocji" i podnieca ich fakt że mogą zostać nakryci. Jestem w stanie to zrozumieć, ale wtedy niech się zamkną w przebieralni, bo nie każdy może chcieć to oglądać.

Mi to nie przeszkadza, ale innym może, zwłaszcza starszym ludziom którym coś się przypomni ;)
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 4

Nie rozumiem, czemu po żulach nie dezynfekuja wagony, na ich koszt?

"Natomiast PKP Intercity jest bardziej surowe wobec wagonu, który był areną miłosnych igraszek: jest on zawsze wyłączany z ruchu, a na koszt niefrasobliwych kochanków przeprowadzana jest jego dezynfekcja."
popieram tę opinię 78 nie zgadzam się z tą opinią 1

Kozaki z Renomy.

Jakoś dwoje kochanków to RENOMA wyprosiła z kolejki, twierdząc, że to ich obowiązek, a to całe menelstwo i żulerstwo które tam przesiaduje jest nietykalne i panowie z RENOMY nawet nie wchodzą do służbówki kiedy ich tam widzą.
popieram tę opinię 67 nie zgadzam się z tą opinią 2

Odpowiedzialność - trudne słowo

Jeśli nie potrafisz się sam utrzymać to znaczy, że na takie rzeczy jesteś po prostu za młody :)
Za co Ty chcesz dziecko utrzymać? U rodziców na garnuszku?
popieram tę opinię 41 nie zgadzam się z tą opinią 16

Ja tam od wojska się wymigałem

Ale nie mam problemu z tożsamością płciową ;)
Kosmetyków w łazience mam dużo dużo mniej niż moja żona, więc jest dopsz :)
popieram tę opinię 34 nie zgadzam się z tą opinią 6

A czy Pan Maciej, w swej dziennikarskiej przenikliwości, ustalił, na jakiej podstawie prawnej PKP IC obciąża pasażerów kosztami dezynfekcji wagonu?
popieram tę opinię 30 nie zgadzam się z tą opinią 3

wyprowadzić się na swoje wojtku, od rodziców wyprowadza sie w wieku, kiedy chce się sex uprawiać!!!!
popieram tę opinię 51 nie zgadzam się z tą opinią 8

Czasami jak widzę taką gejoze, która nosi te wąskie spodnie, okularki kujonki i ma tą głupią grzywkę MADE IN Justin Bieber to jestem za obowiązkowym wojskiem. Inaczej by wszedł, inaczej by wyszedł z niego.
popieram tę opinię 99 nie zgadzam się z tą opinią 14

Bo jak był mały to, się zlał w galoty

:)
popieram tę opinię 75 nie zgadzam się z tą opinią 1

Tramwaj to pikuś, lepsza jest ponoć opera:)

j.w.
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 1

JAKI KRAJ, TAKI SEKSUOLOG

"Bez wątpienia są to osoby o osłabionej samokontroli i samokrytycyzmie, które nie zdają sobie sprawy z ryzyka, że ich zachowanie może mieć poważne, negatywne konsekwencje - mówi Justyna Piątkowska, seksuolog."

Pani Justyno, nie jestem osoba z opisu, po prostu nie lubie lozkowej monotonni!!
Wspolczuje pani partnerowi.
popieram tę opinię 51 nie zgadzam się z tą opinią 21

A czemu złoty?
popieram tę opinię 20 nie zgadzam się z tą opinią 0