Intymne chwile w komunikacji miejskiej

Opinie do artykułu: Intymne chwile w komunikacji miejskiej.

Ostatni przedział kolejki SKM, przegub autobusu lub tramwaju, a także wagon sypialny. Jak często dochodzi w nich do miłosnych zbliżeń?Zjawisko uprawiania seksu w przestrzeni publicznej istniało od zawsze i we wszystkich kulturach. Czy dziś dochodzi do niego częściej niż kiedyś? Raczej nie, choć możemy mieć takie wrażenie, ponieważ o takich przypadkach donoszą media, a bywa, że świadkowie uwieczniają je na zdjęciach czy filmach, które potem trafiają do Internetu.Zakład Komunikacji Miejskiej w ...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

może nie w komunikacji miejskiej, ale PKS...

o tak!!!
było bardzo mniam
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 4

jesteśmy zalewani potokiem zbędnych informacji

w dzisiejszych mediach
popieram tę opinię 37 nie zgadzam się z tą opinią 6

motorniczy powiadamia centralę ruchu...

centrala ruchu dzwoni do Komorowskiego, Komorowski do Franciszka... ten zsyła hiszpańską inkwizycję... co za ciąg komunikacyjny...
popieram tę opinię 30 nie zgadzam się z tą opinią 5

Gdy współżyje kobieta z mężczyzną...

... to nie powinno to być traktowane jako nieobyczajny wybryk - w dzisiejszych czasach to wręcz przykład tego, co może robić kobieta z mężczyzną.
Przez tą szerzącą się gejozę i wąskie spodnie dzieciaki nie otrzymują prawidłowych wzorców.
Mojemu synowi będę puszczał Rambo, Terminatora i Rockyego - niech pozna jakieś wzorce mężczyzny. Żeby wiedział, że wąskie spodnie, grzywka na bok i okulary zerówki to zły przykład.
popieram tę opinię 133 nie zgadzam się z tą opinią 28

jak złapie ochota to nie ma na co czekac:)

a jak w okolicy jest chetna, to grzech nie skorzystac:) @
popieram tę opinię 57 nie zgadzam się z tą opinią 17

miasto piwinnio zorganizowac jakies bezplatne pokoje dla zakochanych

Bo co mają zrobić pary które chcą sie kochać a mieszkają z rodzicami a na hotel ich nie stać?
popieram tę opinię 120 nie zgadzam się z tą opinią 44

Do stosunku

doszło w przegubie tramwaju.A może to przegub(nadgarstek)odgrywał główną rolę w tym zajściu?Pozdrawiam Marzenę z Wrzeszcza.
popieram tę opinię 64 nie zgadzam się z tą opinią 6

Rzeczywiście jest to idealny temat na środowe przedpołudnie. Środek tygodnia, a więc kryzys w pracy i brak innych wiadomości (czyżby chwilowo Budyń nie wydał nowych dyrektyw na rozmontowywanie miasta, tylko stocznia rozbierana jest?...). Ach te Trójmiasto :)
popieram tę opinię 74 nie zgadzam się z tą opinią 26

Hmm

A ja bym chętnie takiego aktu spróbował, ale z nieznajomą, czysty żywioł :)

Co Wy na to?
Może ma ktoś takie same pragnienia, ale boi się o nich mówić czy nawet je zrealizować?

Pozdrawiam Kochanków :)
popieram tę opinię 75 nie zgadzam się z tą opinią 70

Najgorzej jak w zatłoczonym autobusie opiera się o mnie tylną częścią ciała dziewczyna

Jeszcze gorzej gdy jest ładną blondynką i w dodatku z boskim ciałem, a tu nie ma się gdzie odsunąć... Czy w takim wypadku zdradzam żonę, czy to siła wyższa i żona zrozumie?
popieram tę opinię 237 nie zgadzam się z tą opinią 25

Takie sytuacje też są w kinach.

Ostatnio podczas seansu w kinie jedna laska robiła przyjacielowi l..a
popieram tę opinię 138 nie zgadzam się z tą opinią 19

Jakie działania ??

Powiadamiana jest Centrala Ruchu.
popieram tę opinię 78 nie zgadzam się z tą opinią 6

Seks:)

Jest wszędzie:)
Zazdroszczę tym odważnym, ja nigdy się na to nie zdobyłem.
A szkoda:)
popieram tę opinię 172 nie zgadzam się z tą opinią 70

lubie to

lubie to!!
popieram tę opinię 308 nie zgadzam się z tą opinią 53