Intymne chwile w komunikacji miejskiej

Opinie do artykułu: Intymne chwile w komunikacji miejskiej.

Ostatni przedział kolejki SKM, przegub autobusu lub tramwaju, a także wagon sypialny. Jak często dochodzi w nich do miłosnych zbliżeń?Zjawisko uprawiania seksu w przestrzeni publicznej istniało od zawsze i we wszystkich kulturach. Czy dziś dochodzi do niego częściej niż kiedyś? Raczej nie, choć możemy mieć takie wrażenie, ponieważ o takich przypadkach donoszą media, a bywa, że świadkowie uwieczniają je na zdjęciach czy filmach, które potem trafiają do Internetu.Zakład Komunikacji Miejskiej w ...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

O seksuologu

Seksuolog nigdy nie była młoda i napalona. Po za różnymi zboczeńcami są jeszcze młodzi ludzie zakochani napaleni i ciężko im dojechać do domu. Nie widzę nic nieobyczajnego w trzymaniu się za rękę okazywaniu sobie sympatii oraz w tym że ktoś zrobił coś więcej w psutym przedziale. Jak tylko ktoś wszedł od razu udawali że nic nie było. Dezynfekcja przedziałów po seksie jestem w szoku. Jestem też przekonany że jak para wykupuje przedział sypialny to to nie po żeby być rano wyspany. W hotelach tez pewnie śpią grzecznie a jak nie to całe piętro do dezynfekcji.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1

A tym zje..anym kontrolerom wszystko przeszkadza, ich zadna by nie dotknela bo same oblechy tam pracuja to innym bronia
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

SKM

Nie dawno w kanarówie na końcu składu SKM panienka też obciągała, nagrywałem to telefonem , a im to wcale nie przeszkadzało, choć wiedzieli że obserwuje ich kilka osób
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 1

temat

juz niemaja oczym pisac zenada
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2

Ostatnio widziałem 2 typów czekających na autobus: obaj w ubraniach czarnych od brudu, zapaszek bił od nich na kilmetr . Zapewne rzadko myje sie sedzenia w autobusach, więc pwodzenia w zblizeniach w komuńikacji miejskiej
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0

dzień bez

loda to dzień stracony.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3

zidiocieliscie do konca chyba
niedlugo regularny sex beda malolaty w tramwajach uprawialy...kur... zalosne
moze zaczniecie pisac o problemach polakow
chyba wszyscy polaka maja w du...
zaden polityk ,zadne media...
rzad robi sobie
a kobiecina 2 tygodnie na bialorusi
ciekawe czy ktos zdazy cos zrobic
bo cos mi sie wydaje ze ja zamorduja
no ale nie mozemy zadzierac z panstwami bylego bloku zsrr,oj kur... wyjdziemy w koncu na ulice to
t(ruski) i inne pisiory beda spier... za granice
bo porzadek zrobimy z tymi mentami
a pacynki z trojmiejskiego portalu pamietajcie ze jest wolnosc slowa a nie pier... o regulaminie portalu,chyba ze tez jestescie w kieszeniach wladz
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 2

W kinie

Chłopak mówi do dziewczyny
-słuchaj siedzimy tu już pół godziny i nawet mnie nie pocałowałaś
- no ale zrobiłam ci laske
- KOMU,Miiii ???
popieram tę opinię 46 nie zgadzam się z tą opinią 0

banda biedroniów

no co za genialne teksty! na całym forum !- a to katolicy są nie normalni bo się porżnąć nie można publicznie a to się wagony sterylizuje a to powiadamia się dyspozytora; A to że ktoś może sobie nie życzyć ekshibicjonizmu prawnie zakazanego i tego żeby jego dzieci tego nie oglądały to wam do łbów nie przyjdzie?!?! pewno jest zboczony jak całe stany zjednoczone.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Tramwaj zwany pożądaniem

:)
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 0

Pewnie, to baw sie dalej w domu, wierze, ze jest rewelacyjnie...

...a pozniej badz swiadoma, ze jestes bohaterka takich kawalow, i to ostatnie zdanie dotyczy ciebie:

- Na co najpierw patrzysz, gdy widzisz piekna kobiete??
- Czy moja nie patrzy!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

hehe

Spytaj żony
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 0

Najlepsze miesjce na amorki

aquapark, dzika rzeka, laguna na zewnątrz. Pełen romantyzm
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1