Intymne chwile w komunikacji miejskiej

Opinie do artykułu: Intymne chwile w komunikacji miejskiej.

Ostatni przedział kolejki SKM, przegub autobusu lub tramwaju, a także wagon sypialny. Jak często dochodzi w nich do miłosnych zbliżeń?Zjawisko uprawiania seksu w przestrzeni publicznej istniało od zawsze i we wszystkich kulturach. Czy dziś dochodzi do niego częściej niż kiedyś? Raczej nie, choć możemy mieć takie wrażenie, ponieważ o takich przypadkach donoszą media, a bywa, że świadkowie uwieczniają je na zdjęciach czy filmach, które potem trafiają do Internetu.Zakład Komunikacji Miejskiej w ...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jak ładnie poprosił

to zrobiła
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 2

Jestem ciekaw kiedy babcie zaczna seks uprawiac w tramwajach. Pod moherkami zabawki (wibratory) zapewne kryja. To dlatego tak bardzo chca zawsze usiasc!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

Atak słupa na biskupa?

Tudzież żulostwo wiadomoFlaszkaKogo... to sztandarowe przypadki cnoty i umiarkowania TopManagementu międzynarodowej KatoKorporacji...
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Maciuś ocipiał

na wiosnę:D
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

jak ktoś jest nieudacznikiem i w wieku 28 lat nadal żyje na garnuszku rodziców to gratuluję
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 19

Koń by się uśmiał
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 0

masz żonę?

Teraz to tylko gorzej... krzyki, afery, podejrzenia. A mogłeś płacić 30 zł na Przymorzu co jakiś czas lub udawać kozaka w Kwadratowej i mieć spokój ;)
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 2

Widziałem kiedyś w szpitalu

jak młody człowiek chwilę wcześniej odebrał wynik testu (pozytywnego) na HIV. Widok był bardzo przykry. Kiedy to robił, pewnie mu się zdawało, że ten jeden raz to mu się "upiecze" ... niestety nie.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1

katolickie?

jakieś kompleksy przez ciebie przemawiają, albo nie masz większego pojęcia. Takie "prowokujące" teksty to już są coraz mniej śmieszne, zabawne i mądre. Zwykłe czepianie się.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 11

A ja to lubię

Już kilka razy uprawiałam sex w pociągach i zawsze miałam orgazmy, w autobusie jeszcze nie. Jest to bardzo podniecające, trzeba tylko uważać aby nie zaplamić siedzeń
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 6

Sex wsrod ludzi

Sex fajan sprawa ale to krepujace dla innych,szkoda ze tak nie wiele osob wie jak to robic w miejscach publicznych ja najczesciej spotykalam ekskibicjonistow
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

dokładnie, ale pisząc to miałem na myśli aby szczególnie młodzi ludzie zastanowili się, że seks to nie tylko chwila

przyjemności a przede wszystkim odpowiedzialność i konsekwecje nawet na całe życie o których mało kto tutaj myśli ...
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Człowiek zrobił jeden błąd i afera- piszę się "skrupułów" ...

A sama byłam świadkiem sytuacji, gdy ów Pan w wieku nieprzekraczającym 25-lat, na peronie SKM w Gdyni Głównej, koło windy (gdzie było mnóstwo ludzi wracających z pracy, było kilka minut po 16-stej) zaczął sobie trzepać ! przy kobietach, dzieciach, no ludzie !!!!
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Bo sie zlał w galoty
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2

No panie Naskręt. Dzisiaj grubo pojechaliśmy po bandzie widzę :D

No tego to ja się panie Naskręt nie spodziewałem. Zawsze o korkach i wypadkach, a dzisiaj jakies orale, sexik w autobusie... Ciekawe o czym jutro będzie, aż sie boję :D
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 2