Intymne chwile w komunikacji miejskiej

Opinie do artykułu: Intymne chwile w komunikacji miejskiej.

Ostatni przedział kolejki SKM, przegub autobusu lub tramwaju, a także wagon sypialny. Jak często dochodzi w nich do miłosnych zbliżeń?Zjawisko uprawiania seksu w przestrzeni publicznej istniało od zawsze i we wszystkich kulturach. Czy dziś dochodzi do niego częściej niż kiedyś? Raczej nie, choć możemy mieć takie wrażenie, ponieważ o takich przypadkach donoszą media, a bywa, że świadkowie uwieczniają je na zdjęciach czy filmach, które potem trafiają do Internetu.Zakład Komunikacji Miejskiej w ...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

"Ja to rozumiem, pan Bóg to stworzył, ale nie muszą się afiszować."

jestem za a nawet przeciw...
Racjonalizacja braku kultury. Savoir vivre musi wrócić do szkół, jak i kary za naruszanie porządku publicznego, inaczej będą myśleć, że k urwić się można bezkarnie.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 2

Widziałem motorniczego z motorniczówną

Widziałem w pesie motorniczego jak to robil z jakąś babką chyba też z firmy, w jelitkowie, na petli, po zmroku, w tramwaju uswietlonym tylko burdelowatymi, niebieskimi ledami nad drzwiami. robili to na tylnych siedzeniach. nigdy tam juz nie usiade.
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 3

"chcesz mieć to sobie zarób"

Mówimy tylko o tych hotelach? ;)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

małolatom zdarza się tak zachowywać w autobusie, to jest wręcz obleśne

młode pryszczate z tłustymi włosami chcąc pokazać swoje wyzwolenie i niezależność popisuje się na oczach innych zdumionych pasażerów. Ani to seksowne, ani apetyczne, odruch wymiotny mam gdy zerkam w bok i widzę jak z paszczy do paszczy przekładają sobie metalową kulkę zaczepioną o wargę lub jęzor, jak ozorem omiatają partnera po wągrach na brodzie.... na szczęście rzadko to się zdarza - normalni,heteroseksualni ludzie nie muszą w śmierdzącym autobusie lizać się na pokaz ale jak nam zafundują związki partnerskie to dopiero mogą być prowokacyjne cyrki w wykonaniu tęczowych.
popieram tę opinię 22 nie zgadzam się z tą opinią 5

katomyślenie

sex jest brudny, sex jest zły, sex to diabeł. trzeba to wymyć i wytrawić domestosem bo inaczej pójdzie sie do piekła... a żul? to takie rodzinne, takie polskie i katolickie...
popieram tę opinię 32 nie zgadzam się z tą opinią 8

Może i litania ale to Twoje "get a job" to sobie schowaj w buty-będziesz miał wyższą stopę życiową...Ludzie chcą pracować ale roboty jest mało i jest ch..... płatna nie widzisz tego?
Moja wypowiedź nie jest tylko do Ciebie ale również do osób które uważają ,że wszyscy w wieku 18 lat, powinni się wyprowadzić od rodziców i "sobie radzić" za magiczne 1500zł na m-c.

Za pokojami dla zakochanych nie jestem ,jak już napisałam. Poza tym koleś może żartował a Ty potraktowałeś tekst jako projekt reformy mieszkaniowej.Trochę luzu ;)
Pozdrawiam
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 3

taka to rozrywka dzisiejszych czasow

lodzik w przegubie autobusu a w domu zupa szczawiowa na obiad, jak zyc!
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 1

"- My nie musimy tego robić, ponieważ tramwaje i autobusy są codziennie myte i sprzątane - zapewnia Alicja Mongird."
Niesamowite, ktoś sprząta tramwaje? WYglądają jak jeden wielki kjalący się syf, zapraszam do linii 8 i 3.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0

Cóż, za III RP młodzi sa bez mieszkań, emigrują więc gdzie

SMutna prawda o styropianowej POlsce
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 3

''gumki'' nie chronia przed każdą chorobą poczytaj o HPV
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 3

Ale ja seksu w środkach komunikacji zbiorowej nie praktykuję i nie popieram.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2

Być może kiedyś wprowadzą w środkach komunikacji automaty z gumkami

i przedziały intymne, ale póki co to dajcie sobie z tym spokój, jak nie chcecie wpaść w tego typu kłopoty, o których mało kto tutaj myśli.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1

bez tytułu

żadne prawo polskie czy bóg wie jakie nie będzie mi mówić gdzie mam z kobietą uprawiać miłość pieniądze takie to grosze a przyjemność bezcenna:) mogę nawet przy nich to robić nie robi mi to :) a ci co piszą takie bzdury widocznie maja słaba wartość o sobie.

sex w domu mnie nudzi lubię miejsca publiczne większy dreszczyk emocji:_)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 11

co na to MIMOSA?

tak pytam ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Zwierzęta to tak robią wszędzie gdzie popadnie...

A nie ludzie.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 6

Sonda powinna brzmieć inaczej!

Czy widziałeś zboków podczas korzystania z komunikacji miejskiej, jaka powinna być za to kara i jak ich leczyć?
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 7

Pałować do d*pskach - to dopiero jest podnieta.

Aż podziała...
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2