Intymne chwile w komunikacji miejskiej

Opinie do artykułu: Intymne chwile w komunikacji miejskiej.

Ostatni przedział kolejki SKM, przegub autobusu lub tramwaju, a także wagon sypialny. Jak często dochodzi w nich do miłosnych zbliżeń?Zjawisko uprawiania seksu w przestrzeni publicznej istniało od zawsze i we wszystkich kulturach. Czy dziś dochodzi do niego częściej niż kiedyś? Raczej nie, choć możemy mieć takie wrażenie, ponieważ o takich przypadkach donoszą media, a bywa, że świadkowie uwieczniają je na zdjęciach czy filmach, które potem trafiają do Internetu.Zakład Komunikacji Miejskiej w ...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

a lizanie butów, stóp to nie sex, to raczej fetysz i nazywa się sneakers
tutaj jest się albo uległym albo dominującym

nawet jest portal dla takich osób: sk8er boy
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

sonda

dlaczego w sondzie nie ma odpowiedzi tak i mam to gdzieś?
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

Chyba same stare dziady komentują.

A co jest złego w tym, że para się całuje, przytula, a nawet obmacuje?
Zazdrościcie im że na was już nikt nie leci?
Bycie młodym i zakochanym (czy też napalonym na osobę przeciwnej płci) to normalne i zdrowe zachowanie.
Co innego gdyby się obnażali, zaczeli sex uprawiać, to się zgodzę że nie wypada.

Cieszczie się że to robią normalne pary, chłopaki z dziewczynami, a nie chłopaki z chłopakami, dziewczyny z dziewczynami, czy dziewczyna z 4 chłopakami.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 16

Intymne chwile w komunikacji miejskiej

TO SPOTKANIE Z ...KANAREM !!!
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 0

żarcik na temat

Jadą dwie koleżanki autobusem. W pewnym momencie jedna mówi do drugiej "ale tłok", na co facet stojący za nią odpowiada "to mój"
popieram tę opinię 20 nie zgadzam się z tą opinią 3

dlatego używa się kondomów. oczywiście zawsze ryzyko istnieje, ale trudno sobie wszystkiego odmawiać, trzeba je po prostu ograniczać i zdawać sobie z niego sprawę
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 10

ohyda....

sprowadzenie do zwierzęcego instynktu zaspokojenie swoich potrzeb na które niekoniecznie chcą patrzeć inni, skoro zachowują się jak bydło- traktować jak bydło... Nie tylko kino, przystanki, WC, aquaparki, SKM, no kurna jak w bajzlu.....
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 6

Fajnie, cała litania żalu o tym jak to się mało zarabia, ale z jakiej racji miałbym dotować takie pokoje? Bo właśnie o tym była mowa.
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 4

"A ja bym chętnie takiego aktu spróbował, ale z nieznajomą, czysty żywioł :) " i przy okazji załapał virusa HIV lub HCV

a dodatkowo "przypadkowa panienka", może jeszcze zostać "z brzuchem" i ojcem NN
popieram tę opinię 22 nie zgadzam się z tą opinią 2

Weź Ty spadaj do tych swoich U . S . A .!!!

Tam to jest dopiero burdel!

Pracy u nas jest mało i jest mało płatna!Ktoś wyżej napisał,że za 1500zł się nie da i ma racje!Nie da się godnie żyć.Wynajem jakieś 1200zł,czynsz 500zł+opłaty tj prąd,gaz i powiedźmy tv+internet, komórka! Wychodzi ponad 2000zł a praca to jakieś 1500 - 2000zł i co dalej?Zęby w ściane a gdzie się ubrać , zjeść , pójść do kina itp. Gdzie normalność?
POzostaje jeszcze kupno mieszkania na kredyt na 30 lat (rata około 2000zł)haha i co?
Ja się nie dziwie ,że ludzie pozostają przy rodzicach. Nawet jak mają małopłatną prace łatwiej jest poprostu żyć! I jeśli opłacają swoje życie na "swoim" pokoju ,dokładają do opłat to jest poprostu taniej!!! I niech się bzykają ile chcą, co Wam do tego kto jak żyje i gdzie się bzyka!!! ???

Do Wojtka -miasto ma zorganizować pokoje dla zakochanych?Lepiej niech organizuje żłobki,przedszkola na te dzieci z tego bzykania:) albo na zajęcia dla młodzieży ,co by nie grzała ławek pod blokami. Bzykacze sobie poradzą !!! :)
Pozdrawiam !!!
popieram tę opinię 25 nie zgadzam się z tą opinią 6

Żebyś się później nie wstydził jak taki napalony koleżka, któremu akurat "popsułeś" numerek się nie wkur*ił i nie zainkasował Ci sprzętu, w najlepszym wypadku oczywiście... ;-)

PS: Ja nie mam nic przeciwko, lista miejsc publicznych w których uprawiałem seks byłaby naprawdę bardzo długa i nie że jakoś mnie to specjalnie kręci czy te laski. Po prostu czasami przychodzi ochota w nieodpowiednim momencie, a to że akurat jest się w SKMce, windzie czy parku na spacerze? Co zrobić...

Pozdrawiam wszystkich którzy lubią się bzykać :-)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 14

o tak...w pracy

sex w pracy też ok, ja to kiedyś zrobiłem z kelnerką na blacie kuchennym po zakmnięciu knajpy.
Marzę zrobić to na biurku mojego szefa, którego nie cierpię.
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 4

teraz takie czasy ze afere robia jak kogos przylapali

Kiedyś to pod tym względem były lepsze czasy. Dla przykładu zobaczcie sobie np jeden z ostatnich fajnych seriali 'spartacus' tam to się działo! Seks i wino to główne rozrywki w tamtych czasach. Każdy z każdym i w kazdyn możliwym miejscu. Ludzie wtedy umieli się bawić :)
popieram tę opinię 21 nie zgadzam się z tą opinią 9

zawiadamiam odpowiednie organy o tym że pewnego razu....

... robiłem SOWIE dobrze...:))
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 3

za czułosci ktore okazuja sobie pasazerowie w pojazdach:) konsekwencje powinni ponosic kierujacy nimi.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3

no to wbijaj na czat, fellow i inne tego typu przybytki ...

przyjemności i spełnienia fantazji życzę
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 1

Chyba się starzeję...

Chyba się starzeję.

Jakoś tak w październiku wracałem wieczorem z pracy. W SKMce, którą jechałem, była w moim przedziale zakochana parka. On, na moje niewprawne oko, max 18, ona - typ podniszczonej imprezowiczki, lat mniej więcej 23-25. Chyba nie do końca trzeźwi, ale - wybaczcie - nie obwąchiwałem.

Każdy, kto był w tym wieku wie, że chęć okazania uczuć nie zawsze idzie w parze z możliwościami lokalowymi. W dodatku "młodości dodaj mi skrzydeł" czy też popularne ostatnimi czasy "YOLO" zobowiązuje.

Oddali się zatem intensywnemu okazywaniu sobie uczuć.

W pewnym momencie laska wsiadła na gościa i przystąpiła do czegoś, co literatura fachowa określa jako "dry humping" a język potoczny - "ujeżdżanie na sucho". W pewnym momencie nawet jakimś cudem poleciała do tylu i - obejmując jednocześnie nogami amanta, leżała na przeciwległym siedzeniu, błagając głośno, by ją podniósł. Bezskutecznie.

Komedia trwała już dobrą chwilę, więc zwróciłem im uwagę na modłę "wiem, że taki wiek, też kiedyś miałem te 15 czy ile tam mają lat, ale za jakiś czas jak sami zobaczą taką parkę albo spojrzą na to z perspektywy lat - będzie im łyso"

Reakcja - "A co się pan wtedy patrzy?"

"Otóż, kochani, jesteście w miejscu publicznym..."

"A właśnie, gdzie my jesteśmy?"

Na szczęście w przypływie uczuć nie przejechali Rumi.

Teraz, kiedy myślę o tym zdarzeniu, to przychodzi mi do głowy krótsza i bardziej treściwa forma zwrócenia uwagi:

"Kochani, jak dla mnie możecie iść na całość. Niejedno w życiu widziałem, a i pewnie będę wam mógł służyć dobrą radą w trakcie. Tak na marginesie - mam nadzieję, że nie macie nic przeciwko, jeśli to nagram i wrzucę na JoeMonstera? W końcu to miejsce publiczne..."

Tak więc, jeśli to czytacie, chłopaku z zaczątkami zarostu i blondynko we włóczkowym bereciku, to pamiętajcie - róbta co chceta, ale tak, żebyście się nie wstydzili, jak ktoś to kiedyś nagra i wrzuci do sieci.

ps. Jakby ktoś pytał, to jestem 31 letnim dziadygą...
popieram tę opinię 55 nie zgadzam się z tą opinią 2

Niekiedy sam mam ochotę na seks,gdy widzę

ładną dziewczynę w obcisłych spodenkach,mini:)))Robi się wtedy twardo w spodniach:]Pewnie wiele tu uraziłem dziewcząt ale jestem tylko facetem,zdrowym facetem:)
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 15

no dokładnie. Tylko facet wie co drugiemu facetowi da największą przyjemnosć

i wcale to nie jest ohydne
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 11

przynajmniej

jest wesolo!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3