Intymne chwile w komunikacji miejskiej

Opinie do artykułu: Intymne chwile w komunikacji miejskiej.

Ostatni przedział kolejki SKM, przegub autobusu lub tramwaju, a także wagon sypialny. Jak często dochodzi w nich do miłosnych zbliżeń?Zjawisko uprawiania seksu w przestrzeni publicznej istniało od zawsze i we wszystkich kulturach. Czy dziś dochodzi do niego częściej niż kiedyś? Raczej nie, choć możemy mieć takie wrażenie, ponieważ o takich przypadkach donoszą media, a bywa, że świadkowie uwieczniają je na zdjęciach czy filmach, które potem trafiają do Internetu.Zakład Komunikacji Miejskiej w ...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

ale to ile ktoś zarabia to już jego sprawa
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 12

Hehehe, co mnie obchodzi czy moje podatki idą na drogi czy sex pokoje? A słyszałaś kiedyś o czymś takim jak koszt alternatywny? Pójdzie milion na pokoje, nie pójdzie milion na drogi. Będzie sex pokój, nie będzie jakiegoś odcinka drogi - albo będą wyższe podatki. Czego w tym nie rozumiesz?

A jeżeli ja jako podatnik mam sobie opłacać sex spokój to o wiele taniej mnie wyjdzie jak będę opłacał to tylko dla siebie i bez pośrednictwa urzędów.

Lewactwo ubzdurało sobie że im się należy i że inni muszą dotować ich zachcianki. Weźcie się do roboty
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 2

pani na zdjęciu

Ładna ta pani na zdjęciu :)
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 6

zależy jak się na to patrzy
z jednej strony tylko facet wie jak zrobić dobrze drugiemu facetowi, bo kobiety często nie mają pojęcia ...
ale z drugiej strony to ohydne ...
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 3

niech sie ciesza mlode pary i okazuja milosc.

juz niedlugo to bedzie zakazane coby pederastów nie urazic.
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 8

Moja mentalność jest taka "chcesz mieć to sobie zarób". Zapomniałeś napisać "ktoś ma mieć lepiej na czyjś koszt". Bo wiesz jak to się nazywa? To się nazywa "życie w ręką w kieszeni sąsiada"
popieram tę opinię 18 nie zgadzam się z tą opinią 4

:)

Masz żonę...więc jest dobrze:)
popieram tę opinię 42 nie zgadzam się z tą opinią 4

może z takiej racji że ci inni podatnicy też by mogli korzystać z takich pokoi?

Zresztą co cie obchodzi czy twoje podatki idą na drogi czy na sex pokoje? i tak je musisz placic i tak
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 8

Za to ty masz mentalność- mi nikt nie dopłacał więc dlaczego ktoś ma mieć lepiej
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 15

Na festiwalach, opłacanych przez organizatorów i sponsorów. Zwiększają atrakcyjność przedsięwzięcia.

Z jakiej racji podatnicy mają opłacać takie pokoje? Marzy się życie w ręką w kieszeni sąsiada. Bardzo dobrze że nie ma tego zwyczaju w PL bo z jakiej racji by miały być?

Mentalność żebraczo-roszczeniowa
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 2

Banda zboczeńców i niewyżytych seksualnie

gotowa z naszej przestrzeni publicznej zrobić bu...l
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 12

Hmm

Seks jest wszędzie, no prawie.
Na plaży, w kinie, w przebieralni, w toalecie dla niepełnosprawnych, nawet w wielu firmach na zapleczu albo w biurze.
Dla wielu osób stres to rozładowanie napięcia w pracy.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 2

dobrze mówi polać mu! takie love roomy są na festiwalach ale oczywiście nie w Pl:/
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 7

od rodziców Aktorko się wyprowadza wtedy, gdy praca pozwala na to, a 1500 zł na to rzadko pozwala ;)
popieram tę opinię 32 nie zgadzam się z tą opinią 13

A co grozi za masturbację?

Proszę redakcję o poruszenie tego tematu.
popieram tę opinię 28 nie zgadzam się z tą opinią 0