Polecam Dr. Paszkiewicz, Odradzam LEGAN!!! (1) Ja chodzę od jakiegoś czas do dr. Ewy paszkiewicz i jestem zadowolona,... Hania Bardzo dziękujemy (1) Bardzo dziękuję za opiekę i leczenie panu dr Robertowi Czechowi.Każda wizyta... A. NIE POLECAM! (1) Jest okropny bałagan.Umawiają, potem się okazuje, że nie ma rezerwacji na ten... I.G
Klinika Leczenia niepłodności (1) Dzięki doc.łukaszuk jestem w 13 tyg.Dziękujemy mu za to przeogromnie.Bardzo... Magda Masowe podejście (1) Jeśli chodzi o lekarzy to wg mnie pełen profesjonalizm. Dzięki dr... ja Dziękuję (1) Pani dr Ewo dziękuję za troskliwośc, ludzkie podejście a co najważniejsze... Kinga Sliwinski nie taki fajny ... (1) Udalismy sie do dr. Sliwinskiego dzieki dobrym opiniom stad, jednak bardzo... Beti jest ok (1) bylam u dr Paszkiewicz. przemiła i konkretna kobieta. polecam. jakość usług w... kobieta Szczerze i gorąco polecam! (1) Mimo napiętych terminów w Trójmieście na badanie USG, w Invictcie... Magbo oby tak dalej... (1) Byłam pierwszy raz w przychodni w Madisonie i bardzo mi sie podobało. A sedes... ak. Dr Ewa Paszkiewicz (1) Bardzo dobrze oceniam klinikę, ale trudno się zarejestrowac, szczególnie do... Magda wręcz przeciwnie POLECAM DR PASZKIEWICZ! (1) Leczę się w tej przychodni u dr Paszkiewicz parę lat! Zwyklę na NFZ -... Marta NIE polecam dr P. (1) Ogólnie oceniam klinikę bardzo dobrze (dr Stencel i dr Lenckowska - super... kasia Dr Robert Czech (1) Ludzki facet, uśmiechniety, choć chyba mocno zabiegany. Wyczerpująco udziela... Katarzyna Polecam dr. Czecha!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) Aby zajść w ciążę leczyłam się ponad dwa lata w Kościerzynie i nic z tego... KAMILA WSPANIAŁY DR. ŚLIWIŃSKI (1) Wcześniej leczyłam sie u dr. P. nafaszerował mnie hormonami , które i tak... ANIA podziękowania dla dr Gniadka (1) Dziekuje panu Doktorowi Gniadkowi za szalenie profesjonalne prowadzenie... Grazyna i Andrzej Brzescy z malu Pobieranie krwi bez stresu i siniakow (1) Polecam kazdemu, kto czuje dyskomfort przed pobraniem krwi. Panie w... Piotrek doskonala klinika (1) 1 raz w życiu nie denerwuje sie kiedy mam sie umówić na wizytę, nie muszę... Karolina polecam (1) Polecam serdecznie, bardzo profesjonalna klinika. Jestem bardzo zadowolona... adiaps