Kilka miesięcy temu straciłam prawie wszystkie włosy z powodu nieświadomego zatrucia środkami chemicznymi. Byłam naprawdę zrozpaczona, nikt nie potrafił mi pomóc. W końcu udało mi się trafić do pani Doroty. Na samym początku powiedziała że z takim problemem prawdopodobnie mi nie pomoże. Ale pani trycholog już przy pierwszym spotkaniu wzbudziła moje zaufanie. Postanowiłam spróbować. Teraz mija 4 miesiąc od rozpoczęcia kuracji i udało mi się odzyskać większość włosów! Nie są to bujne pukle, ale włosy są i nie muszę już nosić peruki i wstydzić się swojej łysiny. Pani Dorota przez całą kurację bardzo mnie wspierała nie tylko lecząc ale również psychicznie. Jestem jej za to bardzo wdzięczna. Pani trycholog również w miejscach nad uszami, gdzie nie wyrosły mi wszystkie włosy zastosowała mikronakłucia z innowacyjnym preparatem do regeneracji włosów. Jak narazie czekam na efekty, ale jestem przekonana że na pewno mi to pomoże.Podczas całej kuracji była prowadzona dokumentacja fotograficzna i ja wyraziłam zgodę na udostępnienie mojego wizerunku osobą zainteresowanym. Polecam panią Dorotę wszystkim osobą, którym wypadają włosy.