Irysowa

Temat dostępny też na forum: Invest-Mar
Pan Marcin Cichosz budował na zlecenie dewelopera Stolem,dziecka firmy BAT osiedle na Irysowej.Zamiast pięknego osiedla dostaliśmy bubel za który słono zapłaciliśmy.
Sprawa jest w sądzie,prawdopodobnie przy odbiorze łapówki doprowadziły,że takowy miał w ogóle miejsce.Mieszkamy w ładnym miejscu ale w trzech,przypominających ruine blokach.
Pan Marcin oraz jego ojciec Tadeusz Cichoszowie nie odbierają wezwań do sadu.Bełkot Pana Marcina wynika z jego alkoholizmu.Doswiadczyłam tego telefonicznie.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Irysowa

Czy mozna poprosic o kontakt na priv? Mam tez pewne sprawy do uregulowania z P. Marcinem Cichoszem.

o które bloki chodzi?

10 12 14,
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

aaaa ktos popisal caly dom P.Cichosza roznymi obrazliwymi slowami.... tylko ze niestety ta nieruchomosc juz do niego nie nalezy od conajmniej roku..... heheheh
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

no ta budowa to był niezły przekręt- własciciele BAT-a mysleli ze pana Boga za nogi złapali i zabrali sie za developerke z materiałów które im na magazynie zalegały; inwestycja od początku dała w kość innym mieszkańcom Irysowej ; szkoda ze nie można pokazać tu zdjęc(albo nie umiem) z tej budowy a szczególnie co zrobili z drogi dojazdowej! brudasy z Batu-u; przez ponad 2 lata po kolana w błocie tak głębokim że samochód do posesji nie mógł dojechac trzeba było ścierpiec; do tego wszystko dooklola niszczyli; nie pomagały prosby i grozby; ot sierakowice style-brudasy; zero organizacji i zarzadzajacego; budowali jak tam u siebie w sierakowicach- po gospodarsku; i co ? i tylko mozna im napluć albo nie kupowac nic w BAT-cie.....
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

ciesz się ze ty tam teraz nie mieszkasz bo miał byś kłopoty a co do napisów nie dotyczyły Cichosza.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum

W co inwestować w XXI wieku? (26 odpowiedzi)

Witam, Dział dotyczy deweloperki i nieruchomości są oczywiście dobrym kapitałem, lecz nie każdy...

dobry stomatolog - kogo polecacie? (131 odpowiedzi)

jak wyżej, zależy mi na dobrym stomatologu (dobrym pod względem jakości usług i ceny), najlepiej...

Psy bez smyczy mam juz dość! (240 odpowiedzi)

Codziennie wracam z dzieckiem z pozytywnej szkoły na Kokoszki i nie ma dnia abym nie musiała...