do mana
~jeszcze nie widziałem
(17 lat temu)
Nie polecasz ze względu na prowadzącego? Coś tu chyba jest nie tak. A co, prowadzący ma godzinne monologi? Przecież nie on jest najważniejszy !! Co ze śpiewakami, z orkiestrą i dyrygentem, który ją prowadzi? Oni są najważniejsi i to dla nich idzie się na taki koncert, a nie dla (z całym szacunkiem) Pana Borkowskiego. W swojej wypowiedzi wykazujesz się zupełną ignorancją. Jeżeli dyletantyzm nie pozwala Ci na konstruktywną krytykę to chyba raczej nie powinieneś zajmować się doradzaniem czy pójść na koncert, czy też nie. Nie polecasz a byłeś na koncercie dwa razy ?!? Z tego co wiem Pan Borkowski nie prowadzi koncertu ze swoją córką. Robią to zamiennie. Wklejasz ten sam komentarz na kilku forach i robisz ludziom antyreklamę. Dlaczego? Nic mądrego w swojej wypowiedzi nie zawarłeś. Może jesteś skłócony z organizatorami... W każdym bądź razie strasznie to małe. Chociaż na koncercie jeszcze nie byłem, to uważam sam pomysł koncertów z muzyką klasyczną za bardzo udany. Filharmonia i Opera zakończyły sezony, więc fajnie, że jest alternatywa dla koncertów popowych i piętnastu festiwali w Sopocie.
0
0