Italian Bel Canto Show

Temat dostępny też na forum: Italian Bel Canto Show
Koncerty będą się odbywać w lipcu i w sierpniu w każdy czwartek i niedzielę. W czwartki o godzinie 19.00 natomiast w niedziele o godzinie 20.00. Miejsce koncertów to sala konferencyjna Urzędu Miasta Sopotu.Bilety w cenie:normalny - 30 zł/osobaulgowy - 20 zł/osobagrupowy (min. 10 osób) - 25 złSpecjalne ceny na sierpień:NORMALNY 15 złULGOWY 10 zł (uczniowie, studenci, emeryci, renciści)GRUPOWY ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Niedaleko pada jabłko od jabłoni

Jacek Borkowski i jego córka -kaleczą języki obce w zapowiedziach. Irytują swoim brakiem profesjonalizmu!Kiedy prowadzi się koncert muzyki klasycznej należy się nauczyć wymawiać imiona i nazwiska prezentowanych kompozytorów oraz imiona postaci operowych.Koncert traci na wartości przez bełkot prezenterów,a bilety nie są tanie. Nie polecam!

Niedaleko pada jabłko od jabłoni - otóż to!

Ma... Na... Tatuś z mamusią wszystko załatwią. Ale trzeba pamiętać co się mówi i do kogo. Zawsze można trafić na kogoś, kto ma większe możliwości i akurat ani za mamusią, ani za tatusiem nie przepada;] Już niedługo...

do mana

Nie polecasz ze względu na prowadzącego? Coś tu chyba jest nie tak. A co, prowadzący ma godzinne monologi? Przecież nie on jest najważniejszy !! Co ze śpiewakami, z orkiestrą i dyrygentem, który ją prowadzi? Oni są najważniejsi i to dla nich idzie się na taki koncert, a nie dla (z całym szacunkiem) Pana Borkowskiego. W swojej wypowiedzi wykazujesz się zupełną ignorancją. Jeżeli dyletantyzm nie pozwala Ci na konstruktywną krytykę to chyba raczej nie powinieneś zajmować się doradzaniem czy pójść na koncert, czy też nie. Nie polecasz a byłeś na koncercie dwa razy ?!? Z tego co wiem Pan Borkowski nie prowadzi koncertu ze swoją córką. Robią to zamiennie. Wklejasz ten sam komentarz na kilku forach i robisz ludziom antyreklamę. Dlaczego? Nic mądrego w swojej wypowiedzi nie zawarłeś. Może jesteś skłócony z organizatorami... W każdym bądź razie strasznie to małe. Chociaż na koncercie jeszcze nie byłem, to uważam sam pomysł koncertów z muzyką klasyczną za bardzo udany. Filharmonia i Opera zakończyły sezony, więc fajnie, że jest alternatywa dla koncertów popowych i piętnastu festiwali w Sopocie.

jednak

Jednak cena biletow nie jest niska. 3-os. rodzina musi zaplacic 120 zl. Mysle, ze cena jest nieadekwatna do miejsca. To przeciez nie filharmonia!
Repertuar w sam raz na lato.
Moze byc, choc ze wzgledu na cene biletow tlumow nie ma. Sama widzialam mlodziez odchodzaca od drzwi, kiedy uslyszeli cene biletow. Nie kazdy jest Krauze i nic dziwnego, ze mlodym zostaje dyskoteka lub durnowate seriale.

A ja byłam- i nie żałuję...

...mało! Wybiorę się kolejny raz!! Jestem raczej z młodzieżowej warstwy społecznej i baaaardzo mi się podobał koncert. Cena biletu nie jest najniższa, ale sądzę, że warto wybrać się nawet kilka razy na taki koncert. Ogromne brawa dla solistów, dyrygenta i orkiestry. P. Borkowski jak dla mnie za dużo mówił, ale jest aktorem- musi się wygadać... ;))
I tak pięknie prowadzi koncert, no i jego wykonanie pieśni z nutą humoru ;)
Jestem pełna podziwu dla solistów, którzy wykonują kawał dobrej roboty i wkładają w to całych siebie, swoje serducha! Jak dla mnie są naprawdę niesamowici- świetni!! :))
Każdy ma coś do zaoferowania publiczności, każdy wnosi na scenę coś od siebie i to jest piękne! Duchowa uczta!
Pozdrawiam!

bilety

3 osobowa rodzina to maksymalnie 90 zł (3 x 30 zł). Ciekaw jestem ile wyda rodzina na jeden wieczór w knajpce albo w multikinie.

Na pocieszenie bilety w sierpniu na wszystkie pozostałe koncerty mają 50% zniżkę.

Niestety za darmo nie będą nigdy bo uważam, że należy doceniać pracę orkiestry i śpiewaków.

do Gocha

Wszystko jest względne. Dla mnie 20 zł za bilet to niedużo. W Krakowie, w sali Fontana za koncert szopenowski placilam 30 zl. Dla jednej pianistki. Tu do opłacenia jest kilkunastoosobowa orkiestra i 4 spiewaków...

ehhehehehhehe

fajowe komentarze szczególnie u osoby "jeszce nie widzialem" nie widizales a taki oburzony za komentarza hehehe niezle malo tego sledzisz wwszystkie inne for i wypowiedzi bosko hehe moze organizator? hehehe pozdrawiam i pomimo powodzenia zycze:)

:) ehehehe

No to dał Pan popis elokwencji i biegłości w pisaniu na klawiaturze. Chociaż zwrot "Pan" to raczej semantyczne (uwaga trudne słowo) nadużycie. Wpis nosi znamiona niedouczonego trzecioklasisty podstawówki...Może jednak nie wyrzucaj jeszcze klocków a komputera używaj pod okiem dorosłych...

Inne tematy z forum

X Charytatywny Koncert Gwiazd Przemek Dzieciom (3 odpowiedzi)

Fundacja Przemek Dzieciom zaprasza na X Charytatywny Koncert Gwiazd Przemek Dzieciom. Zabierz...

Zbrodnie z miłości - w świetle psychologii i nauk penalnych (3 odpowiedzi)

14 lutego 2026 roku o godz. 9.00 w Filii Akademii Finansów i Biznesu Vistula w Gdańsku (ul....

Polska - Holandia (4 odpowiedzi)

Po historycznym awansie na mistrzostwa Europy reprezentacja Polski kobiet obiera kolejny cel -...