Iwona Wieczorek: czy podczas śledztwa zignorowano ważny ślad?

Opinie do artykułu: Iwona Wieczorek: czy podczas śledztwa zignorowano ważny ślad?.

Ktoś pojawiał się w tych samych miejscach, w których kamery monitoringu rejestrowały Iwonę Wieczorek tuż przed jej zaginięciem. Co więcej, z tą osobą wielokrotnie kontaktował się telefonicznie znajomy Iwony. Czy policja i prokuratura nie popełniły błędu traktując ten wątek śledztwa po macoszemu?Nowe i zaskakujące informacje na temat śledztwa prowadzonego w sprawie zaginięcia Iwony Wieczorek ujawnił tygodnik "Polityka". Dziennikarze dotarli do akt umorzonej pod koniec 2011 sprawy.Wynika z ...
popieram tę opinię 62 nie zgadzam się z tą opinią 23

Re: Iwona Wieczorek: czy podczas śledztwa zignorowano ważny ślad?

Piszą ,że wrzucono ciało do Bałtyku.moglo wypłynąć.pisza Rosja ,Łotwa.niech poszukają w NN.moze tam wypłynęło.ale zrobili to ludzie którzy zrobili.raczej nie wrzucili jej do Bałtyku.ale sprawdzić można.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Tam czyli w Dubaju nawet jak sprzedają innemu Alfonsowi alfons.to dziewczyna ma dług.to jest nie do opisania...tu nie pisze o Iwonie.to jest coś nieprawdopodobnego.dlatego Dubaj.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

A czytam szczegółowo.naprade.

Nawet jak ktoś usilnie chciałby to inaczej rozwiązać.nie da rady....sekunda po sekundzie.no chyba że czegoś nie doczytalam
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Niech ktoś to wszystko poukłada.to co pisałam na różnych stronach.pouklada.przeanalizuje.tak inaczej być nie mogło.jezeli się mylę niech ktoś napisze jak było.dla mnie wsiadła do radiowozu i sprzedana została do Dubaju.

Nadzieja umiera ostatnia.zawsze jest szansa że żyje.tak jak pisałam pół roku nad tym siedziałam.lubie rozwiązywać takie sprawy.to jest tylko i wyłącznie moje zdanie.dla mnie jest spójne i logiczne.

Pewnie narkotyki.przemoc .sex różny...nawet jakby zdążył się cud i uciekła...to już napewno po śmierć.

Sprzedając ja blondynka.pewnie powiedzieli że trzeba ją pilnować.wiec była dla ludzi ,,wyjątkowa,,klientów.mogli z nią robić co chcieli za odpowiednią opłatą. Opłata.

Dlaczego wywieźli ja do Dubaju.juz piszę.po pierwsze prostytucja w Dubaju jest całkowicie zakazana.dziewczyna idąc na policje mówiąc że ja zmuszali do prostytucji idzie siedziec.ci co prowadzą ,,burdele,,opłacają policje.wszyscy.jezeli chcą na rynku prosperowac
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

No tylko on i tak skończy w worku jak trafi do pudła bo gangsterzy nie pozwolą sobie na to że może być jakaś osoba która wie o wszystkim jeszcze w więzieniu gdzie gangsterzy mogą zrobić co chcą właśnie tam.Moim zdaniem jak posądza Pawełka na parę miesięcy to już wyjdzie z więzienia ale w worku.Jezeli to było przez tego kryminalistę który odgraża się do reporterów.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Też tak myślę że ten z ręcznikiem to kryminalista stary który mógł pomagać w porwaniu bo za dużo zbiegu okoliczności .Kryminalista ze światka przestępczego powiązany z gangiem szedł za nią a właściwie biegł prawie bo Iwona wtedy po deptaku prawie biegła szła bardzo szybkim krokiem.Pozniej niby usiadła na ławce w parku Reagana .Tak mówią śmieciarze.Mogla usiąść na ławce bo po tamtym parku mógł kręcić się Patryk.Z tym że tez nie napewno usiadła tam i mogli ją wciągnąć do śmieciarki tez .
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Napewno ten kryminalista ja zabił który teraz odgraża się do reporterów jak ktoś prowadzi śledztwo na własną rękę.Osoba jest winna ta która wysyła te listy z pogróżkami żeby nie interesować się sprawą. Chyba dużo polityków i 'gwiazd'z tv wiedziało o tych dzieciach gwałconych i sami to robili dlatego teraz płacą temu Marcinowi właścicielowi galerii.

Tam pewnie dalej robią to co robili....od czasu do czasu pokażą sprawę Wieczorek żeby wszystkim pokazać ....jak skończą .i pedofilia trwa w najlepsze

Paweł wie to co wie.....Patryk umoczony po kolana.czy klucz? Nawet ...boi się zeznawać.pawel też się boi.maja skończyć jak Iwona.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Ludzie którzy zlecili jej uprowadzenie i sprzedanie do burdelu to pedofile...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Ale nawet sam Paweł mówi że chcą z niego zrobić drugiego Komendę...dlaczego jego wymienia....
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Paweł i patryk wiedzą z czym Iwona chciała iść na policje.moze wiedziała i widziała kogoś kogo nie powinna....
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Jeżeli ręcznik to jest rzeczywiście ten od kart to spokojnie można było się obawiać. Jeśli Iwona była pyskata to wystarczyło że im utrudniła, odstraszyła klienta podczas gry...stracili przez to kasę...hmmm znam takich od 3 kart i oni się nie cofną by się odpłacić jeśli tylko nadarzy się okazja
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Preferowała otwarty związek.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Owszem mają ale nie powiedzą bo wiedomosci dotyczą osób wysoko postawionych.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0