Iwona Wieczorek: czy podczas śledztwa zignorowano ważny ślad?

Opinie do artykułu: Iwona Wieczorek: czy podczas śledztwa zignorowano ważny ślad?.

Ktoś pojawiał się w tych samych miejscach, w których kamery monitoringu rejestrowały Iwonę Wieczorek tuż przed jej zaginięciem. Co więcej, z tą osobą wielokrotnie kontaktował się telefonicznie znajomy Iwony. Czy policja i prokuratura nie popełniły błędu traktując ten wątek śledztwa po macoszemu?Nowe i zaskakujące informacje na temat śledztwa prowadzonego w sprawie zaginięcia Iwony Wieczorek ujawnił tygodnik "Polityka". Dziennikarze dotarli do akt umorzonej pod koniec 2011 sprawy.Wynika z ...
popieram tę opinię 62 nie zgadzam się z tą opinią 23

Policja

To nic nie może powiedzieć.Polska oligarchia .od rosyjskich i ukrainskich,niczym się nie różni.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 1

Paweł n

Jest mężczyzną twardo stąpajacym po ziemi,wykształcony,bogaty,zasługującym na niebagatelne intigentną kobietę.Starszej brakuje miliona,że sensacja?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 5

Nakaz od Sponsorów

Dostali.Nie tykać milioneròw,bo skończysz jak listonosz.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Chciał żyć

A utlenionej było obojętne,narkotyki cebulaki etc...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 8

Zwyczajna utleniona imprezowicza...

Syn Dewelopera lepszą partię winien mieć.Impreza i rozrywka to nie ślub i życie na koszt teścia.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 11

Za ryj wszystkich

Matka milczy... a dużo wie.Ktoś tak napisał.Czyżby sugestia?hmm
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 0

E to spoko daj namiar morze skorzystam
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Obyś morderco cierpiał, jak Iwona i JEJ Mama

Ty parszywa kanalio...będziesz się smaż yla w piekle...
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 5

Idź na policję zgłosić fakt. Nie pierdół się z g*wnem
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

To fabuła książki? Jeśli nie, to nie wierzę że wiesz kto to jest i nie wsadzisz ch.ja do więzienia, może cię to spotkać jeszcze raz albo coś poważniejszego, nie rozumiem jeszcze jak możesz pisać o tym że gwałci inne kobiety 30 lat i nadal nie pomożesz wsadzić go tam gdzie naprawdę dostanie karę
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 1

gość wiedział to co wyszło po 10 latach

Szacun stary, dzisiaj zatrzymania i trafiłeś, bo zatrzymali jego właśnie. Niesamowite że psy nie mogły z prokuraturą wpaść na to przez 11 lat
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 3

Re: Jasiu

Kim jest Marcin t
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 1

Dlaczego nie poszła Pani na policję? Obdukcje trzeba było zrobić i drabia podać.To nie jest normalne żeby kobiety ze strachu rozkładały nogi!!!!
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 3

Re: Iwona Wieczorek: czy podczas śledztwa zignorowano ważny ślad?

Jedno jest pewne.Albo Paweł albo Patryk wiedzą.Czy to koledzy Pawła czy Patryka zrobili jej krzywdę lub gangsterzy na zlecenie o których boją się môwić bo każdy wie że może skończyć jak Iwona. Marzę o tym aby archiwum x dotarło do prawdy i winni ukarani lub winny.
popieram tę opinię 44 nie zgadzam się z tą opinią 2

Koniec gry..

Iwona była młodą, piękną dziewczynę i miała prawo do szczęścia i życia....gdy jakaś kanalia pozbawiła Ją tego i tak krótkiego życia odpowie za to...A Iwona zasługuje na godne pożegnanie i miejsce ciała jest na cmentarzu...gdzie będzie mogła Rodzina i Bliscy zapalić znicz Iwonie....Parszywa morderco, jak ja tobą gardzę!!! Będziesz się smażył w piekle!!!
popieram tę opinię 40 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jpk

A może ta Pawła dziewczyna była zazdrosna I coś się stało a Paweł do Bola dzwonil co zrobić i ta trójka może mieć wiedzę
popieram tę opinię 30 nie zgadzam się z tą opinią 4

Jasiu

Od początku twierdzę że znajomi wiedzą co się stało boją się Marcina T. , Krystka , Ochroniarza Bolo , wszystkich dobrze znał Paweł i tu nie ma inaczej to się wszystko składa, Paweł i znajomi pewnie namawiali aby naganiała malolaty a że i chęke ma na nią wlasciciel DM i wielu innych , pewnie obuzyla sie chciała zgłosić co się tam dzieje - Paweł dal cynka do BOLO ten do Krystka a ten do Marcina T , z góry zlecenie i ja załatwili a znajomi wiedzą a bali się powiedzieć bo byli zastraszani
popieram tę opinię 48 nie zgadzam się z tą opinią 3

Oczywiście, że najbardziej prawdopodobne aby wsiadła do taxi. Sama popełniłam kiedyś ten błąd pod wpływem stresów, wsiadłam do auta kogoś komu od lat już nie ufam. No, ale w kłopotach poprzedniego dnia. Przejeżdżał akurat i pięknym aktorskim głosem powiedział "cześć a dokąd tak późno? Był luty po 21-szej. Później - wejdź podwiozę bo będę tam przejeżdżał. Za chwilę wiedziałam już wszystko. Zamarłam gdyż zaczął jechać w inną stronę i nie reagował na moje oburzenie. Jak inny człowiek nagle. Do dziś pracuje na taxi i nie chcę wiedzieć, ile ma kobiet na sumieniu. Nie chcę myśleć co h
by było gdybym się bardziej stawiała, bo miejsce było jak z filmu odludzie. On ja w omoku aż drżał i zaczął się rozbierać. Wkurzył się gdy usłyszał, że ja płaczę. Wtedy już byłam posłuszna aby tylko wrócić stąd żywa. Nie zapomnę tego smrodu jakby się nie mył pół życia. Za chwilę prawie normalny i mnie odwiózł pod dom skąd wsiadłam. Zresztą też udawałam później milą.i Musiałam aby wrócić do domu cało i "zdrowo". Kurcze gdyby nie problemy zdrowotne dziecka, nie umiałabym się pozbierać. Tym bardziej, że ok dwa lata później ok 2009-2010 napadł mnie prawie w biały deszczowy letni dzień gdy wracałam z apteki. Byłam po coś dla dziecka.
Boli mnie do dziś myśl, czy jakaś gwałcona próbowała się stawiać. On nie po to chyba wywoził na odludzie, aby pozwolić uciec. Strasznie utrudnia zgłoszenie kogoś, kto mieszka kawałek dalej i wszystkich zna. Jest bandytą i za nic nie siedział chyba nigdy. Mam nadzieję, że nie zabił nigdy bo gwałci od 30"tu lat. Znam inne fakry od wspólnych Znajomych. Nie potrafię zapomnieć tego w jakiego zamieniał się potwora. Silny agresywny jak czołg. Zero odczuć, że skrzywdził...
popieram tę opinię 20 nie zgadzam się z tą opinią 8

Oczywiście, że najbardziej prawdopodobne aby wsiadła do taxi. Sama popełniłam kiedyś ten błąd pod wpływem stresów, wsiadłam do auta kogoś komu od lat już nie ufam. No, ale w kłopotach poprzedniego dnia. Przejeżdżał akurat i pięknym aktorskich głosem powiedział "cześć a dokąd tak późno? Było po 21-szej. Później - wejdź będę tam przejeżdżał. Za chwilę wiedziałam już wszystko. Zamarłam gdyż zaczął jechać w inną stronę i nie reagował na moje oburzenie. Jak inny człowiek nagle. Do dziś pracuje na taxi i nie chcę wiedzieć, ile ma kobiet na sumieniu. Nie chcę myśleć co hy było gdybym się bardziej stawiała, bo miejsce było jak z filmu odludzie. Tym bardziej, że ok dwa lata później ok 2009-2010 napadł mnie prawie w biały deszczowy letni dzień gdy wracałam z apteki. Byłam po coś dla dziecka. Boli mnie do dziś myśl, czy jakaś gwałcona próbowała się stawiać. On nie po to chyba wywoził na odludzie, aby pozwolić uciec. Strasznie utrudnia zgłoszenie kogoś, kto mieszka kawałek dalej i wszystkich zna. Jest bandytą i za nic nie siedział chyba nigdy. Mam nadzieję, że nue zabił nigdy bo gwałci na bank od lat chyba nastolatka.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 4