Iwona Wieczorek: czy podczas śledztwa zignorowano ważny ślad?

Opinie do artykułu: Iwona Wieczorek: czy podczas śledztwa zignorowano ważny ślad?.

Ktoś pojawiał się w tych samych miejscach, w których kamery monitoringu rejestrowały Iwonę Wieczorek tuż przed jej zaginięciem. Co więcej, z tą osobą wielokrotnie kontaktował się telefonicznie znajomy Iwony. Czy policja i prokuratura nie popełniły błędu traktując ten wątek śledztwa po macoszemu?Nowe i zaskakujące informacje na temat śledztwa prowadzonego w sprawie zaginięcia Iwony Wieczorek ujawnił tygodnik "Polityka". Dziennikarze dotarli do akt umorzonej pod koniec 2011 sprawy.Wynika z ...
popieram tę opinię 62 nie zgadzam się z tą opinią 23

dziewczyna Pawła fakty

Ta dziewczyna bawiła się tej samej nocy na imprezie co Iwona.
Później idzie trasa tożsamą Iwony.
Paweł wyłącza na godzinę telefon,zeznaje że nie zna tej kobiety a wykonują pomiędzy sobą tego dnia telefony.Swiadkowie z dream clubu potwierdzają że to dziewczyna Pawła i że była o Iwonę zazdrosna.
Po zaginięciu Iwony, Paweł znika na kilka dni- dokad , dlaczego?Dziewczyna sama by sobie nie poradziła ale już z czyjąś pomocą...
popieram tę opinię 22 nie zgadzam się z tą opinią 7

Gosc

Do dziwny komentarz z przed lat:
Gdybym ja to uslyszala to bym to nagrała na tel i puscila w świat w całym internecie.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

rodzina

a kim jest ta rodzina,nie wszyscy wiedza?
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 5

Re: Ciszej

Problem w tym że nie było jeszcze żadnej trumny ..
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2

Aaa

Myślisz,że to Paweł za tym wszystkim stoi?? Ja go też podejrzewam i Adrie,bo jako ostatni widzieli Iwonę żywą
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 6

To prawda

Czyli trzeba ich ruszyć
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 2

Holmes

Jest tylko jedna możliwość sprawdzenia co sie wydarzyło z IWONĄ po godz. 4.12 odpowiedz na te pytania ma FBI lub Pentagon które jak wiecie mają dzięki satelitom podgląd na cały świat przez 24h 365 dni w roku a uwierzcie są to takie teleskopy że można pryszcza na czole zobaczyć
popieram tę opinię 35 nie zgadzam się z tą opinią 4

??

Ta cała agencja detektywistyczna Lampart wrzuciła na youtuba informacje, że Iwonie zrobili cos goście opróżniający śmieci ze śmeitników na trasie Iwony, gdzies czytałam nawet ze gość z ręcznikiem to ich znajomy, ale pewnie to plotki
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 6

?

Nigdzie nie widać żeby gdziekolwiek skręcała
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 4

?

Ciebie to się powinno 24 h/dobe inwigilować, bo masz problem z logicznym myśleniem
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4

Nikt nikomu nie płaci

Temat wraca bo jest zainteresowanie, ludzie czytają te newsy niczym kolejny odcinek powieści kryminalnej. Jeśli redakcje publikują artykuł który ma kilkaset tysięcy odsłon to już myślą o kontynuacji tematu. I nikt nie musi nikomu płacić. A szum powstał od konferencji pewnego słynnego detektywa, ktory trafił na sezon ogórkowy.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2

https://www.youtube.com/watch?v=LSnY9Tj6f7w
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Kim jest rodzina Pawła dziewczyny?

Ja nie wiem, ale wiem, że Paweł jest winien ws. zaginięcia (i śmierci) Iwony. Policja musi tylko zgromadzić dowody, albo trzeba dać świadka koronnego Adrii i reszcie znajomych + jakąś porządną kasę.
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 5

Tom

Kim jest rodzina tej Pawła dziewczyny? Każdy to wie !!!!
popieram tę opinię 18 nie zgadzam się z tą opinią 4

Była tuptą i tyle
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 6

hehe

Myślał,że mnie przekręci, ale mu nie wyszło.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Ciszej

Ciszej już nad tą trumną
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 13

dlaczego tak dlugo.

Dlaczego policja tak beznadziejnie podeszla do sprawy od samego poczatku?
popieram tę opinię 24 nie zgadzam się z tą opinią 0

bardzo ciekawe

Iwona poklucila sie ze znajomymi i wyszla z imprezy, kolezanka Adria u ktorej miala nocowac niby tam zostala. Iwona ostatni raz kontaktuje sie ze znajomymi w sopocie, to dlaczego jej ojczym obudzil sie miedzy 3-4 i slyszal jak Adria rozmawia z Iwona przez telefon? Czyzby ona szybciej dotarla do domu? Czy jednak wiecej razy Iwonka sie kontaktowala? Bo ostatni monitoring jest o 4:12. Nie wiem, dziwna sprawa. A ci znajomi kreca i to bardzo.
popieram tę opinię 21 nie zgadzam się z tą opinią 2

aaa

;(
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1