Iwona Wieczorek: czy podczas śledztwa zignorowano ważny ślad?

Opinie do artykułu: Iwona Wieczorek: czy podczas śledztwa zignorowano ważny ślad?.

Ktoś pojawiał się w tych samych miejscach, w których kamery monitoringu rejestrowały Iwonę Wieczorek tuż przed jej zaginięciem. Co więcej, z tą osobą wielokrotnie kontaktował się telefonicznie znajomy Iwony. Czy policja i prokuratura nie popełniły błędu traktując ten wątek śledztwa po macoszemu?Nowe i zaskakujące informacje na temat śledztwa prowadzonego w sprawie zaginięcia Iwony Wieczorek ujawnił tygodnik "Polityka". Dziennikarze dotarli do akt umorzonej pod koniec 2011 sprawy.Wynika z ...
popieram tę opinię 62 nie zgadzam się z tą opinią 23

co mi tu minusujesz jeden z drugim baranie bez wiedzy. Trzeba być ślepym.

Matka stara cyganka. Weź zdejmij jej makijaż to zobaczysz, Klasyczne cygańskie rysy. Córka jeszcze bardziej. Widocznie ojciec był Romem albo dziadkowie pochodzący od Romów w prostej linii. Ani słowa o nim nie ma. wiem co piszę, bo mam kolegów Romów i takie cechy rozpoznaje od razu. Jak tylko ją zobaczyłem to było moje pierwsze spostrzeżenie.
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 16

To Rutkowski na konferencji prasowej wykazał niekompetencję policji i od tego się zaczęło i sprawa zrobiła się głośna.
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 7

Na pytanie o MONDROŚĆ PrOkuratury wybieram pierwszą opcję : GŁUPI !

PO tym co zafundowała normalnym ludziom prokuratura krakowska, puszczając wolno mordercę 69-cioletniego człowieka, zatłuczonego przez młodego wyznawcę Platformy Obywatelskiej właściwie na oczach całej POlski, mam POdstawy do określenia Ilorazu Inteligencji profesji PrOkuratorskiej na POniżej 40 punktów ! ! !
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 2

Dream club hahaha

Dream club to sorry, same szmat... Np.syla
popieram tę opinię 29 nie zgadzam się z tą opinią 6

Jej po prostu juz nie ma.Jak to sie mowi wymknela im sie z rak.

Bo ktos z Policji byl w tym rozdaniu kart.Kiedys mielismy czerwona milicje teraz mamy mafijna policje.Zreszta to jakas smierdzaca sprawa.
popieram tę opinię 34 nie zgadzam się z tą opinią 2

Logowanie telefonu w Dream Clubie?

Jakim cudem logowanie do konkretnego BTS-a dało śledczym informację, że osoba przebywała w Dream Clubie? Mogła być w sąsiednich klubach, na schodach, na Monciaku czy jeszcze gdzie indziej. Do tej samej stacji BTS logują się przecież telefony znajdujące się w określonym promieniu od niej. Co więcej - najbliższy BTS znajduje się na sąsiednim budynku, nie zaś na Krzywym Domku.
popieram tę opinię 21 nie zgadzam się z tą opinią 6

W ukrycie prawdy o zniknięciu IW zaangażowana była i Policja i Prokuratura. Opcje są dwie. Albo są tak głupi albo przekupni. Co wybieracie? I nie wierzcie największemu wypuszczaczowi na GP 24 niejakiemu Januszowi. Czy Janusz to rodzony ojciec zaginionej? Oszust to i tyle. Sam wymyślił 'ślad' paryski a teraz problem. Policja odbija piłeczkę.
popieram tę opinię 30 nie zgadzam się z tą opinią 2

od czego ???

Łosiu zaginęła dziewczyna która miała całe życie przed sobą !!! Mam córkę i co mam ją trzymać szkłem ??? Wszczepić jej nadajnik ??? Ludzie nasza policja znajdzie co najwyżej kradzioną komórkę a wiecie dlaczego ??? Bo dostawca usługi ma z****ny obowiązek informować policję o id komórki która mu się zgłosi... A tak szczerze to Polska policja to w 95% kompletne matoły które mają wszystko w d... w dzisiejszych czasach kiedy nawet lodówka ma mac adres znajdziesz wszystko ... Jak chcesz... Ciekawe co by było jak to by była córka premiera??????
popieram tę opinię 34 nie zgadzam się z tą opinią 16

dajcie sobie spokój !!! NIema i nie będzie

Ciągle o tym piszą! trzeba ponosić konsekwencje swojej ignorancji i wyższości !!!
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 6

:)

Jakis czas temu ktos prawdopodobnie widzial Iwone w Paryzu z dzieckiem okolo 3 lat. Ciekawe... czy to prawda?
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 35

matka i córka mają cygańskie rysy, więc może z zaginięciem mają

coś wspólnego Cyganie? Powinno się zbadać ich romskie środowisko.
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 47

o rany

a na pogaduchach na Srebrzysty już był?
popieram tę opinię 25 nie zgadzam się z tą opinią 4

W11 się znalazło... widać z ryja, że panna lubiła na ostro
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 12

Czy tylko ja mam wrażenie, że gdańska prokuratura słabo działa?
popieram tę opinię 28 nie zgadzam się z tą opinią 3

brawo

dokładnie.... Iwonka balansowała na cienkiej granicy... mała blerwa
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 17

jak?

panienki, które puszczają się ze starymi facetami za kase mają pieniądze, poza tym mamusia biedulką też nie jest
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 6

matka to fryzjerka

jej matka jest fryzjerką, czesała pewnie baby z prokuratury.... swoją drogą wiadomo, że Iwonka była dziewczynką za pieniądze....
popieram tę opinię 26 nie zgadzam się z tą opinią 23

hmm

bilingi są materiałami operacyjnymi, które nie mogą być dowodem w sprawie
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 19

Mam nadzieję, że się myylisz.

Jeśli jednak nie, to z pewnością spolegliwa akceptacja nie jest tutaj właściwym rozwiązaniem.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 8

zgodna z rzemiosłem była budowa pasa startowego w Modlinie...

"Była kontrola z Komendy Głównej Policji. Wykazała ona, że pomorscy policjanci, badając sprawę Iwony Wieczorek, postępowali zgodnie z policyjnym rzemiosłem".
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 8