Iwona Wieczorek: nowy trop w sprawie zaginięcia

Opinie do artykułu: Iwona Wieczorek: nowy trop w sprawie zaginięcia.
Artykuł na temat: Iwona Wieczorek zaginęła

Biuro detektywistyczne Lampart Group twierdzi, że udało mu się rozwiązać zagadkę zaginięcia Iwony Wieczorek, a materiały w tej sprawie przekazało dwa tygodnie temu Prokuraturze Okręgowej w Gdańsku. Zdaniem detektywów, związek z zaginięciem dziewczyny mieli pracownicy firmy sprzątającej. Prokuratura twierdzi jednak, że wątek ten był szczegółowo sprawdzany w 2015 roku, a autorem przekazanych jej materiałów nie są detektywi z agencji Lampart.

Od zaginięcia Iwony Wieczorek minęło ...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Jest to w jakiś sposób możliwe bo ta dziewczyna nie mogła się rozplynac w powietrzu.

Skoro są czy były niejasności w ich trasie i itp to trzeba było cisnąć temat odrazu po zaginięciu bo wydaje się to bardzo realne. A policja robi analizę po 5 latach?
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ja wiem czy trafna? Jeżeli przewozili ciało samochodem czemu nie przykryli go workami, czemu nie opuścili plandeki. Jechali chodnikiem, więc jak nie mieli się zatrzymać przed stającym w wysepce autobusem (mogli wychodzić z niego pasażerowie). A na czy polegały rozbieżności w zeznaniach tych trzech mężczyzn. Dla mnie to materiał reklamowy żerujący na tragedii - nieładnie.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 6

Z tą twarzą to ściema

wystarczy porównać kolor skóry faceta siedzącego na plandece i obszaru analizowanego. A poza tym jakbym przewoził ciało trupa to na pewno bym je schował głębiej i je przykrył workami, a nie w ten sposób żeby twarz wystawała z furgonetki.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 4

Wyłącz CapsLk albo pisz na maszynie
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nigdy się nie znajdzie.

Skoro policja twierdzi że wątek był już badany to chyba logiczne że nie będzie kwapic się do przyznania do błędu czy zaniedbania. Oficjalnie policja pójdzie w zaparte że szkodą dla wyjaśnienia sprawy choć mają wszystko jak na tacy. Jeśli wątek ten będzie badany to na pewno po cichu i bez szumu w mediach.Trudno po takim czasie będzie im coś udowodnić bez odnalezienia ciała. Dla mnie hipoteza jest bardzo prawdopodobna chociaż teza z widoczną twarzą jest mocno naciągana a wręcz idiotyczna. Ja bym sobie nadziei już nie robił, zbyt wiele było zaniedbań i popełnionych błędów na początku by sprawa się wyjaśniła, a rozwiązanie jest pewnie bardzo blisko.
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 3

Kanały są sprzątane raz w roku

Gdyby ciało tam było, już dawno by się znalazło.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 6

Dokładnie to mógł być wypadek. Mogli ją nawet potrącić przy cofaniu itp. A pisanie, że to wszystko kit, bo worek z nią był z przodu też nie ma sensu. Bo chyba łatwiej pozbyć się zwłok leżących z przodu niż tracić czas na przewalanie worków. A podejrzewam, że zależało im na czasie.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 0

hipoteza była sprawdzana, ale rozumiem, że nowością jest dopatrzenie się twarzy w worku

z oświadczenia prokuratury nie wynika, czy kiedykolwiek wcześniej był weryfikowany rzekomy odcisk twarzy w worku. Tym bardziej, że jest napisane "Jak każda informacja, mogąca mieć związek z przedmiotem postępowania będzie weryfikowana"
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 4

Debil jesteś i tyle. Podatność na teorie spiskowe dowodzi niskiej inteligencji.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4

jak jest tak sprzątana jak psy robią śledztwo to może tam sobie być

już w nic nie wierzę!
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 0

No nie wiem

Ale ta głową jakiś nienaturalnie duża.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 3

moze sie szarpali, popchneli ja, walnela glowa o jakis kamien/kraweznik i reszta potoczyla sie juz lawinowo... ale to wszystko kolejne hipotezy
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 1

A czy ktokolwiek zapytał co o tej sprawie sądzi kapitan Żbik?!

Dawno byłoby już po herbacie.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 4

Prawda czy nie ale na 100%..

..morderca od samego początku przebywa na portalu trojmiasto i bacznie się temu przygląda a może nawet pisze..
popieram tę opinię 26 nie zgadzam się z tą opinią 3

Ciekawe jakie były zeznania tych gości i czemu były nie spójne... obserwować, przycisnąć może się trafi nowy trop.
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 0

kombinuj dalej

Macie internet na Kurkowej?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

Podstawowe pytanie

Jeśli Policja wiedziała o tej hipotezie już w 2015 roku lub wcześniej to czy problematyczny teren kanałów burzowych był przeszukany czy przeszukiwano tereny obok nich.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 0

może dla dobra sprawy należy -

podać dane szefostwa firmy Lampart , co to jest kto tym dowodzi itd... bo np. z takim - Rutkowski Patrol wszystko jest jasne , wystarczy spojrzeć na fryzure szefa i wszystko wiadomo !...
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 3

Brak słow...

Policja sie nadaje do tarcia chrzanu......Wg mnie jest to prawdopodobne ........
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 2