JAGWIRE

JAGWIRE - czy ktos sluszal o tej firmie produkuje zamienniki klockow i okladzin hamulcowych. Czy ktos ma z nimi doswiadczenia?Albo zapytam inaczej czy sa warte swojej nizszej od orginalnej ceny?? Z góry dzieki za odp
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: JAGWIRE

Znalazłem jeszcze klocki ACCENTA, więc mam do nich takie samo pytanie jak do JAGWIR-ów

Możesz zaufać tym firmom , używałem ich produktów , są OK . Jeśli zależy Ci na klockach do V brake lub szosy to polecam jeszcze COOLSTOP a do hydrauliki BBB .

KOOLSTOP

a nie coolstop ;)

ale tez polecam. 1000x lepsze niz wszelakie xtr-y i inne jagwire'y extreme. ponoc dual compound sa najlepsiejsiejsze ale ja jezdze na czarnych i jest si.

pzdr ;]

kulstopy są badziewne, przynajmniej do tarczówek... 78 zeta a działają słabiej niż orginalne lub zamienniki BBB.

Potwierdzam, Koolstop klocki do Vauek są dużo lepsze od wszelkich innych i wlaśnie te czarne.

Jaga znam pancerze, dziadostwo :/

Jagwire robi sporo ciekawych rzeczy, mam kilka jego produktów ale wydawało mi sie ze są lepsze (droższe) niż fabryczne. Zajmują sie głownie hamulcami tzn. okladziny, klocki, pancerze, przelotki itp.

Lepiej pogrzebać w necie i znaleźć tańsze oryginały.
Na przykład Majakowski - pogrzebał i znalazł:
Hayes Nine - 90 zł za, UWAGA, CZTERY! (słownie: 4) KLOCKI!!!
(czyli tyle, ile potrzeba do całego roweru, pod warunkiem,
że są w nim zamontowane dwa hamulce).
Ktoś jest zainteresowanyj?

Zainteresowało mnie to więc możesz napisac gdzie tak tanio mozna takie ,,kolouchy,, kupić??

Witaj PowerOlku!

Oto a-dreszcz:

http://www.skokadrenaliny.pl/shopping/product_enlarge.php?id=1269&si=341f03cdd31919077b8ca32cafee2152

Podana przeze mnie cena uwzględnia także koszt wysyłki!
Same klocki kosztują 78 zł za 4 sztuki.

Pozdrawiam,
Yary

Ja kupiłem te klocki do hamulców Grimeca System 8 i jestem bardzo zadowolony, ale były droższe od Shimanowskich Deore XT, które pasują bo są takie same klocki.