JAK NAJBARDZIEJ POLECAM :)

Jestesmy razem z mężem bardzo zadowoleni z wyboru przedszkola. Stumilowy Las jest miejscem gdzie spokojnie mozna oddac swój najwiekszy skarb i nie ma sie o co martwić! Moje dziecko jest bardzo wrazliwe, na poczatku plakało ale cudowne Panie przez duże P tak sie nim zaopiekowały że już po kilku dniach mój szkrab szedł z uśmiechem do ukochanego przedszkola!!
Zajęcia odbywaja sie regularnie: angielski, rytmika, gimnastyka korekcyjna i zajęcia z logopedą.
Dzieci maja do dyspozycji ogród i jesli tylko pogoda pozwala wychodza na świeże powietrze.
Maluszki leżakuja po podwieczorku co mnie bardzo cieszy ponieważ maja chwile na odpoczynek i moje dziecko może przez chwilke poodpoczywać.Starszki nie lezakują.
Bardzo ważne dla mnie jest równiez to że zawsze można z Paniami porozmawiać, dowiedziec sie jak dziecku minął dzień, co robiło, Panie zawsze pilnuja aby dzieci zjadły obiadek i ciepło ubieraja dzieci na dwór.
Dla mnie najwiekszym dowodem jest szczęsliwa buzia mojego dziecka kiedy idziemy do przedszkola i szczęśliwa kiedy je odbieram :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Wporządku:)

Ja też polecam. Świetna opieka, panie rewelacyjne!! Zawsze informują o każdej zaistniałej sytuacji, problemie, sukcesach dziecka. Personel bardzo sympatyczny i kompetentny, panie uśmięchnięte i zawsze chętne do pomocy. Moje dziecko nigdy nie skarżyło się na żadną Panią, a to w moim odczuciu jest najważniejsze. Chyba dla każdej matki jest ważne w jakim otoczeniu przebywa jego dziecko przez większość dnia, dlatego mogę z czystym sumieniem polecić każdemu Stumilowy Las, bo jest nastawione w 100 % na dobro dziecka.
Ogólnie nie mam żadnych większych uwag, może tylko do wyjść mogło by być ich więcej np. wycieczki(ale czepiam się) no i wiadomo ceny;)

SUPER

W skali od 1 do 6 daję 5.
Dzieciaki zadowolone, chętnie tulą sie do Pań, uśmiechnięte. Ogromny nacisk kładzie się na dobre wychowanie, nie tylko dzień dobry, przepraszam itp ale np aby każde dziecko zasuwało po sobie krzesełko i co mnie bardzo zaskoczyło jako ogromny plus to to że Panie pilnują aby dziecko siedzieło przy stole poprawnie, nie garbiło sie. Może to detal ale dla mnie to niespotykane i ważne!
Są 2 grupy.
Zajęcia odbywają sie regularnie. Dzieci maja do dyspozycji ogród.
Faktycznie jest mało wyjść poza przedszkole i niestety to jest troche minus dla właścicielki bo obiecuje a niestety z organizacją na bakier.
Ale dodac muszę że jest sporo występów, na które zapraszani sa rodzice. Oprócz tradycyjnie dnia mamy, taty oraz babci i dziadka byłu tez wspaniałe jasełka a teraz przedstawienie wielkanocne.
Polecam bo jest rodzinnie i przyjaźnie