JAKI KIEROWNIK?

przewijają sie ogłoszenia "kierownik zespołu" "manager" itp. a jak wejdę w ogłoszenie to "własna działalność lub gotowość do założenia własnej działalności", więc ja się pytam jaki kierownik? CHYBA WŁAŚCICIEL FIRMY USŁUGOWEJ!?
krętactwo, oszustwo... żal

*Post nie jest przeznaczony do dyskusji dla Pana Halewicza dziękuję za uwagę nie inetresują mnie Pana wywody :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4

Re: JAKI KIEROWNIK?

Ale mnie interesują Twoje wywody!! A cóż szkodzi zarabiać na życie prowadząc własną działalność gospodarczą? Ujma to jakaś, czy w czym problem?!
Mam znajomego, który jest tzw. opiekunem klienta biznesowego w jednej z sieci telefonii komórkowej. Prowadzi od lat własną działalność gospodarczą świadcząc w zasadzie usługi dla jednej firmy i absolutnie nie narzeka - ba! jest wręcz zadowolony! Zarabia naprawdę solidne pieniądze, ma miesięcznie minimum kilkadziesiąt aktywacji i mocno się stara o klientów. Im więcej ma aktywacji, tym więcej zarobi - za miesiąc grudzień zarobił blisko 20.000zł (na czysto, po odliczeniu kosztów).

Zatem gdzie tu jest oszustwo? Gdzie tu krętactwo? A że urlopików na żądanie nie ma, zwolnionek na chory paluszek i trzeba "zaiwaniać", to...żal? NIE!! Trzeba tylko chcieć, a nie wiecznie narzekać.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 7

biedny zakompleksiony się nie powstrzymał- dziękuję prowokacja się udała pokazałeś swoją kulturę :)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

Ale jaka prowokacja i czego miała dotyczyć? Rozumiem, że nie wiedziałeś już co odpisać, to wymyśliłeś "prowokację" :)))) Dobre:)))
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Halewicz ma rację . Jeżeli samozatrudnienie daje możliwość wysokich zarobków o które trzeba walczyć to nie widzę problemu. Im więcej angażujesz się w pracę tym więcej zarabiasz. Układ czytelny i uczciwy.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum

jak znaleźć pracę bez znajomośći???? (63 odpowiedzi)

nie mam pojęcia juz co robić.....skonczyłam studia...nie mam doswiadczenia...ale też nie mam go...

poszukiwania pracy..na jakich stronach jej szukacie? (67 odpowiedzi)

na początek prośba do Admina. o nie kasowanie mojego wpisu,, Pisze tu bo na forum praca mało...

fundacja fly (48 odpowiedzi)

Zauważyłam ogłoszenia dotyczące pracy w tej fundacji na tym portalu - zdecydowanie odradzam! PIP...