JAZDA KONNA

takie pytanko Kochani, czy ktoś zna jakąś DOBRĄ stajnie w Trójmieście. Bo to, co obserwuję ostatnio, zakrawa na jakiś kiepski kabaret...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: JAZDA KONNA

dobra?? zalezy na co kladziez nacisk mowiac dobra.... takiej w ktorej bylyby dobre konie, fajni trenerzy, tanio i milo - nie ma:) ale takie z jednym elementem czy dwoma znajda sie:)

Ma być na poziomie jeśli chodzi o naukę i konie, co do ceny, to mam świadomość, że szukanie "okazji" to strata czasu... :))

ja tez mam ten sam problem. Jezdze konno w Sobieszewie(w wakacje w Suleczynie). Ostatnio atmosfera nieco sie popsula(chyba maja mi zalaze prace latem w innej stajni)wkurza mnie to, bo nie po to place, by sie denerwowac i sluchac glupich uwag, wiec zastanawiam sie nad zmiana stajni, tak by miec "czysta karte". Przegladal opinie na temat roznych stadnin i jestem zalamana. Wszedzie syffff. Albo konie beznadzieje, albo instruktorzy! Co sie dzieje. Przeciez to najlepszy sport na swiecie!

Hej !
Jak chcesz coś wiedzieć o stajniach w Trójmieście i w okolicach, napisz do mnie na maila. amazi@autograf.pl
Nie chce sie zbytniu tutaj rozpisywac :)
Pozdrowionka!

najlepsza stajnia: na żabiance

PODTRZYMUJE PYTANIE O DOBRE MIEJSCE DO JAZDY KONNEJ. CZYTAŁAM O STAJNI KUMAKI,IHAHA,WILCZE RANCHO KTOŚ MOŻE TAM JEŹDZIŁ ?

IHAHA typowo rekreacyjna jazda, bardzo zrównoważone konie, nie boją się, są spokojne, fajne na wypady w tereny, na plaże itd, ale tam się zbyt dużo nie nauczysz, WILCZE RANCHO z tego co słyszałam ostatnio to się "przebranżawiają" tzn teraz będą prowadzić stajnię hotelową, sprzedają część koni, w KUMAKACH byłam raz, żeby zobaczyć jak to wygląda i nie zrobiło to na mnie zbyt pozytywnego wrażenia.

Inne tematy z forum

Dobre odżywki? Jakiej firmy? (48 odpowiedzi)

Witam. Chciałam kupić na prezent mężowi ale kompletnie się na tym nie znam. Mówił coś o...

odżywki dla sportówców aktywnych... (4 odpowiedzi)

odżywki dla sportówców aktywnych...i tych co dopiero zaczynają,zapraszam na konsultacje...

Ćwiczenia w domu zamiast siłowni (52 odpowiedzi)

Witam mam postanowienie noworoczne. Planowałam zapisac sie na siłownię. Mieszkam na wsi....