JEJA.PL

Czy ktoś zakwalifikował się? Ktoś może dostał te zadania na maila?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: JEJA.PL

Jeszcze ni
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Do tego było ponowienie ogłoszenia - czyli pewnie nikt im nie spasował :/

Albo odbębnił okres próbny za frajer..
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1

To tak jak w restauracjach, zatrudniają najczęściej na darmowy jeden dzień próbny w poniedziałki, bo po weekendzie panuje najgorszy burdel i nie ma kto sprzątać. A potem mówią, że niestety pan/pani się nie nadaje i papapap.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 2

podbijam :)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

zgłaszać do moderacji jako spam :]
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Witajcie,

Chciałbym rozwiać pojawiające się wątpliwości. Odnoszę się do rekrutacji na stanowisko moderatora prowadzonej w styczniu 2012.

Od niedawna przy każdym ogłoszeniu widnieje REGON firmy. Na tej podstawie można sprawdzić kilka podstawowych informacji na temat ogłoszeniodawcy. Można skorzystać np. z danych Głównego Urzędu Statystycznego pod adresem http://www.stat.gov.pl/regon/
Właściciela każdej polskiej domeny internetowej można również sprawdzić w bazie NASK pod adresem http://www.whois.pl
Ogłoszenie opublikowaliśmy kilkukrotnie, ponieważ po kilku dniach w serwisie trojmiasto.pl staje się ono niezauważalne dla potencjalnych kandydatów. Każde wcześniejsze ogłoszenie musimy przed dodaniem nowego wyłączyć, bo tego wymaga regulamin trojmiasto.pl.

Pierwsze ogłoszenie opublikowaliśmy 4 stycznia, więc rekrutacja trwa kilkanaście dni. Podczas obecnej rekrutacji odezwaliśmy się do kilkunastu osób wysyłając im zadania. Z pośród tych osób z kilkoma spotkamy się na rozmowie kwalifikacyjnej i wybierzemy osobę, która najbardziej nam odpowiada.

Nigdy, nikt u nas nie pracował za darmo. Nie stosujemy praktyk, staży, bezpłatnych okresów próbnych. Mamy natomiast prawo wybrać najlepszą osobę do pracy, a wybór ten nie jest prosty, ponieważ praktycznie każdy uważa, że podołałby pracy. Dlatego też zadaliśmy dodatkowe pytania, oprócz standardowej prośby o CV. Nawet jak uważacie, że napisaliście świetnie odpowiedzi na te pytania być może było inaczej i dlatego się nie odezwaliśmy.

Dziękujemy wszystkim za poświęcony czas. Poruszony przez Was problem jest dla nas ważnym sygnałem.

Pozdrawiam
Bartek
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 6

Stawiaj po piwie i sie nie mondruj
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Tak się składa że ja także aplikowałem, ale widocznie nie wzięliście pod uwagę mojego kilkuletniego stażu W Ubisoft w Irlandii w charakterze moderatora oraz pracownika pomocy technicznej.
Wiem, pewnie były zgłoszenia z Blizzarda i to oni mają pierwszeństwo:(
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

Ubisoft ? Blizzard ?
Misiek, portal jeja to coś innego niż same gry
Pewnie lepiej wyciągnąć kogoś z załogi joemonstera :P i jeszcze trochę z ich klienteli :P
Jeja jest miła dla oka, ale jeszcze trzeba dopracować

Dla mnie trochę wygląda na wiochę...ta szata graficzna podobna do naszej klasy przyciąga raczej gimbusów...sorry, ale to subiektywna ocena, do której mam swoje prawo.
Ale mógłbym spróbować swoich sił :]
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nie masz prawa - jesteś w Polsce :P
Oczywiście, że ich szatę należy dopracować i to bardzo.
Ale który z dzisiejszych szefów, na dowolnym szczeblu, chciałby zainwestować w poprawę jakości, marketing, wygląd, ewolucje, upgrade ?
Żeby było śmieszniej kilka z tych zabiegów (i super efektów) można osiągnąć niewielkim nakładem pracy...
Jeja : jeżeli Was to obchodzi - zróbcie anonimową ankietę : co poprawić w layoucie strony i do dzieła - podbijać kosmos :D

Co poprawić aby nie kojarzyło się z naszoklasowością? WSZYSTKO! :] Łącznie ze stroną główną, która od dni się chyba nie zmienia.

Nie chcę się potwarzać funku_koval :D
widać, że się zgadzamy :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

AI w pracy i nauce ktoś jeszcze się wciągnął? (4 odpowiedzi)

Cześć! Zastanawiam się, czy tylko ja tak mam, że odkąd odkryłem narzędzia AI, to coraz częściej...

Uważajcie na GTS (Gruppo Trade Service)! (55 odpowiedzi)

Co jakiś czas pojawiają się ogłoszenia o wykładaniu towaru w sklepach Carrefour (zatrudnia firma...

Praca jest... takie spostrzeżenia. (40 odpowiedzi)

Przeglądając oferty na naszym rynku, widać jedno. Praca jest, ale za grosze. Dominują stawki od...