Ja już wróciłem!

Ja już wróciłem!
Zrobiłem 67 kilometrów obchodząc wodne przeszkody. Pierwsza pętla zaliczona - teraz po piwku i spać.
Było super, a Wy?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Ja już wróciłem!

a ja jeszcze niewiem dokładnie ile machnąłem ale doszedłem do punktu nr 9 (pierwszy na drugiej pętli) i jestem zadowolony.

ja pierwsza pętla zaliczona i kostki do wymiany ale wstępne założenia wykonane

zazdroszcze! kiedy wstepne wyniki?Czy byli Ci rekordziści z edycji wisennej co większość przebiegli? zdobycie 9pkt to juzcoś zreguły ludzie wysiadają na 8 albo i wcześniej.....gratuluje!

nie, czechów nie było, niestety nie dojechali, rekordu nie było:( ale jak dla mnie klimat był super, zwłaszcza na 4 pkcie trasy pieszej:) pozdrawiam.pa

Jak to nie było czechów, spojrz na forum, jedna osoba się tu wypowiadało, dotarła ona do 10 pkt, częstowałą czeskimi ciasteczkami z miodem i rodzynkami :) NAwet jakąś nagrode dostał w losowaniu.
(oczywiście nie jest to ekpia z wiosennej edcji.)

Ten czech to ja:o)))

Uz sem taky doma, (z koscierzyny sem odjizdel v 4:52, domu jsem prisel kolem 19:15, cesta vlakem (pociagem) byla odpocinkova, jsem vyspany).

Pozdraviam vsechny z PK 10 (16:30 - 17:00).

Gratuluję i pozdrawiam.
Nie wiem, czy ja wybrałbym się aż tak daleko na wyczerpujący rajd?

Wow... no to nie jest jednak ze mna tak źle; szedłem pierwszy raz i smuciłem się, że dotarłem tylko do 11. PK..
--> Pozdrowienia i podziekowania dla chłopaków z 11. PK :-]

...Do zobaczenia na H29! :-D

P.S. Byłbym zapomniał:
Wielkie podziekowania DLA DZIEWCZYNY Z NR 303 za pozyczenie mapy -

Równie duże podziękowania dla CHŁOPAKÓW Z NR 284 - 286 za pożyczenie kompasu - mam nadzieję, że dotarł do was po 1. pętli

Czesc,
to Ty miales dredy i doszedles na 10 pkt o 14.02?? Niestety zapomnialem spojrzec na Twoj numer, ale jesli to Ty to gratuluje tej jedenastki, my ( 160 i 478 doczolgalismy sie do bazy o 19)

Pozdrawiam

Piotrek:)

Kontuzja nie pozwolila mi na wyjscie z punktu 4 ale i tak jestem zadowolony bo walczylem ze sobą (i tą kontuzją) całą drogę od 3
w kwietniu poprawka:)

ROWERZYSCI górą!!!!!!!!!!!!! ;p :)

jo, szczególnie Ci, co wracali w niedziele na rowerach do domu :)

U mnie problemy zaczęły sie już w okolicach 2pk, gdzie wraz z 4-osobową ekipą dotarłam 10 min po czasie (gdzie wędrowców pięciu, tam koncepcji więcej niż dróg możliwych do obrania :F ) Niestety załoga punkt zdążyła już opuścić, więc wciąż nie byliśmy pewni co do naszego położenia na mapie. Po kolejnej godzinie błądzenia

Później skierowaliśmy się już w stronę bazy żeby zdążyć na drugą pętlę

Na drugiej pętli było już dużo łatwiej, gdyż poszliśmy w ślad za innymi zawodnikami i pozostawiliśmy im navigacje. Tak udało nam sie dobić do 11pk (dołączam się do pozdrowień dla chłopaków z 11pk). podziekowania dla całej ekipy s.i.i.i.j :D

No, widze ze znajoma spotkalem na forum. To pewnie nasza czworka szla z wasza trojka na punkt 11. Dotarlismy tam o 14:42. W takim razie sle pozdrowienia. Prawde mowiac podziwiam Wasz hart ducha. Bedac na Waszym miejscu nie chcialoby mi sie juz wychodzic na druga petle. Wy jednak wyszliscie i za to Was cenie. Do nastepnego Harpagana.

Jak wróciłem poszedłem na Audio Show:
http://www.audiostereo.pl/Zaproszenie_na_Audio_Show_w_Olawie_11812.html
A po tym oczywiście świętowaliśmy sukces Iharp Audio:D do późnej nocy przy paprykówce:D. Właśnie wróciłem z laborki, na wykłady nie wstałem choć miałem od 11. KAWY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A przy okazji to zapraszam:
http://www.iharpaudio.com

Pozdrowienia!