JaZzGdyni - wiosna

Temat dostępny też na forum: JaZzGdyni - wiosna
Zapraszamy na drugą edycję cyklu JaZzGdyni, z ogromną nadzieją, że nasza propozycja spotka się z Państwa zainteresowaniem, sprosta gustom i oczekiwaniom. Bardzo liczymy na aktywny udział miłośników muzyki jazzowej w tym swoistym maratonie.Wierzymy, że wszystkich nas - wykonawców, słuchaczy i organizatorów - łączy miłość do muzyki, że JaZzGdyni da nam wszystkim możliwość przeżycia ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jazz Gdyni

Fajnie, że ktoś wymyślił taki festiwal. Byłem na koncertach. doskonały poziom. Szkoda, że nie ma więcej o cyklu w mediach. Nie mogę uczestniczyć we wszystkich koncertach. Relacje z pewnością by pozwoliły choć trochę zasmakować klimatu.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Wielkie słowa uznania, to znakomita impreza, zaczynam się wciągać, pozdrowienia dla wszystkich entuz jazz tów

Przereklamowana drożyzna

Fajna impreza, ale bez przesady z tymi zachwytami.
Szkoda, że bilety są takie drogie. Ciekawy jestem, jak wiele osób jest faktycznie zainteresowanych festiwalem, przychodzi na koncerty, kupując bilety, a ilu wchodzi tylnym wejściem organizatora...

a co Cie to obchodzi ? nie stac Cie to słuchaj płyt lub mp3 pirackich. Ja nie mam też za dużo monet ale czasem odłożę, bo na żywo jest super! zawistniku

fajnie ale...

Jazzgdyni to niesamowita sprawa, bardzo fajnie, ze mozna posluchac tylu dobrych i znanych muzykow. Czasmi jednak ceny sa przesadzone: np. "Grube Ryby" w krakowskim klubie "Zaczek" mozna posluchac za piec razy mniejsza cene...czasmi mam wrazenie, ze w Polsce z jazzu robi sie snobistyczna zabawke. Pozdrawiam

Przerost formy nad treścią

Organizatorzy nieźle przycinają...
Nie dość, że sponsorzy łożą grubą kasę, to bilety i tak w astronomicznych cenach.
Przy okazji, ministerstwo, samorząd i media firmują prywatny biznes.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

do rozczarowanego

dlaczego jest tak, ze jeżeli ktoś wznosi się ponad przeciętność i robi coś wyjątkowego dla innych
napotyka na takich ludzi jak Pan, jestem aktywnym uczestnikiem jazzgdyni, dostarczył mi i moim przyjaciołom wielu
wspaniałych chwil, organizatorom życzę wytrwałości,
każdy myślący człowiek wie, że na takiej działalności jeszcze nikt nie zarobił

Inne tematy z forum

Muzyczny życiorys Franka Sinatry przy świecach (6 odpowiedzi)

Wyjątkowy koncert w stylu włoskim, oddający klimat prawdziwej włoskiej muzyki wśród...

Festiwal Azjatycki (4 odpowiedzi)

Zapraszamy Was na wyjątkowe wydarzenie!Dymiące tajskie stragany, świeże japońskie sushi czy...

Romantyczna 7-daniowa Kolacja Degustacyjna w Blasku Świec z Muzyką na Żywo (3 odpowiedzi)

Światło świec, muzyka i siedem etapów miłości14 lutego 2026 zapraszamy na wyjątkowy, nastrojowy...