Jabłko

Temat dostępny też na forum: Jabłko
JABŁKO to sztuka o miłości, zdradzie i umieraniu, opowiedziana niebanalnie, mądrze i poetycko.JABŁKO Verna Thiessena, współczesnego kanadyjskiego dramaturga, to love story 20 lat później. To prawda, bo tekst Verna Thiessena opowiada o tym samym, co powieść Ericha Segala - związku miłości i śmierci. Tu jednak relacje są odwrotne. Umieranie nie jest kulminacją wielkiej miłości, ale odrodzeniem ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

super!

cieszę się na ten spektakl-słyszałam bardzo dobre recenzje.Podobno bardzo dobre role Foremniak i Koroniewskiej.Idę popłakać!

Zapytanie!

gdzie mogę kupić bilety - chodzi mi o dobre miejsca - w kasie teatru są kiepskie miejsca !

Foremniak

to ta sama co w "Tańcu z Gwiazdami" - to musi być super spektakl - ona wyjątkowo nadaje się do takiego melodramatu!

No tak...

... wszystko pięknie, ładnie. tylko szkoda, że nie mogę pójść, bo spektakl jest tylko dla osób dorosłych. ;/ Kończę za pól roku 18, więc mnie nie wpuszczą. Nie rozumiem tylko dlaczego od 18...? Osoby młodsze nie mogą oglądać dobrych, realistycznych spektakli..?

co z reklamą !

dopiero dzisiaj dowiedziałem się ,iż do Gdyni przyjeżdżają moje ulubione aktorki :Foremniak i Koroniewska -ciekawe czy są jeszcze bilety? o spektaklu słyszałem -"JABŁKO" w tytule reklam jakoś przegapiłem.Jutro jadę kupić bilety-mam nadzieję ,iż je dostanę-pa!

milczenie?

czemu telefony podane w ofercie milczą-bardzo chcę pójść na "JABŁKO" ,a nie wiem czy są jeszcze bilety?Mam nadzieję ,iż w poniedziałek się gdzieś dodzwonię! i będę mogła pójść na ten spektakl.

bilety

witam, mam do odstąpienia dwa bilety na ten spektakl, amfiteatr rz. VIII

Odkupie dwa bilety na dzisiejszy spektakl Jabłko (dobre miejsca) 20:00 tel. 501 602 432

super!

Byliśmy na tym spektaklu-tematyka ciężka,smutna,ale gra aktorska i cały spektakl super-warto było poświęcić czas i pieniądze by ten spektakl oglądnąć.Dzięki!

Dla widzów dorosłych niekoniecznie znaczy powyżej 18 roku życia. Z tego co mi wiadomo, w teatrach nie ma ograniczenia dla młodszych - pod opieką dorosłego/rodzica nastolatki są bezproblemowo wpuszczane. Właśnie wróciłam ze spektaklu i mimo tego, że nie mam przepisowych 18 lat, myślę, że zrozumiałam problem. Spektakl jest dość mocno zabarwiony erotycznie - chwilami czułam się nieswojo.

Inne tematy z forum

Spotkanie autorskie z Markiem Brzezinskim i Olgą Leonowicz (6 odpowiedzi)

Sheraton Sopot Book Club to inicjatywa hotelu, której celem jest organizacja spotkań autorskich,...

Be Active Tour 2026 powered by Reebok Ewa Chodakowska (6 odpowiedzi)

Przed Tobą siedem godzin fantastycznych warsztatów na żywo, które przygotowała Ewa Chodakowska...

Zbrodnie z miłości - w świetle psychologii i nauk penalnych (3 odpowiedzi)

14 lutego 2026 roku o godz. 9.00 w Filii Akademii Finansów i Biznesu Vistula w Gdańsku (ul....