Jacy są kierowcy komunikacji miejskiej?

Opinie do artykułu: Jacy są kierowcy komunikacji miejskiej?.

Ponad 200 skarg na kierowców i motorniczych wpłynęło od początku roku do trójmiejskich Zakładów Komunikacji Miejskiej. Pasażerowie najczęściej skarżą się na nieuprzejmość, brak kultury, niepunktualność, ale zdarzają się też pochwały.Do naszej redakcji tygodniowo dociera co najmniej kilka maili od czytelników, którzy opisują sytuacje z trójmiejskiego transportu zbiorowego. Najczęściej dotyczą relacji pasażer - kierowca/motorniczy. Najczęściej zastrzeżenia dotyczą tego, że kierowcy nie ...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

to był autobus C / 227 z Jelitkowa na Chełm

takie same mataczenie jak kilka innych spółek miejskich
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

za granicą o bilet prosisz po polsku?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Hobby to hobby,
widać jak bardzo jesteś ograniczony skoro krytykujesz cudze zainteresowania

Nie z naszych bo jest to spółka z ograniczoną odpowiedzialnością. Kiedyś była budżetowa,teraz już nie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

5% minus podatek :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

tak właśnie jest, za dobrzy byliśmy... daj ludziom palec...

Podoba mi sie to, ze kierowcy w gdyni zawsze dziekuja gdy wpusci sie ich z przystanku. Zawsze sie usmiecham, to bardzo mile. W gdansku tego nie ma.

oddp

Roznie bywa. Zdarzalo mi sie trafic na nieuprzejmych kierowcow i motorniczych ale tez na milych i smiesznych. Raz pan mi powiedzial, ze kupie bilet nastepnym razem bo kanatow dzis nie ma! Woow Generalnie uwazam jednak ze w gdyni sa bardziej uprzejmi.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Pracujesz pewnie w Zkm i wiesz?

Ja nie jestem kierowcą czytam wszystkie opinie i wstawiam tak lub nie trochę jesteś przewrażliwiona.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

A ty trzymasz ciśnienie? Życzę takich warunków pracy jakie mają Ci kierowcy
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Do Jasia skąd w tobie tyle zawiści jesteś skrzywdzony mocno przez kogoś? XP
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

jego wybór? nie wiedziałam, że ostatnio można przebierać w ofertach..
pracuje gdzie udało mu się dostać pracę a nie gdzie sobie wymarzył........
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Hmmm...prawie każda praca w Polsce to jak kara. Zabierają nam połowę pensji na ZUSy itp, zostawiają nam tylko jałmużnę, żeby jakoś przewegetować od 1ego do 1ego. Warunki pracy - przerwy itd są do d*py. Postawcie się lepiej na miejscu takiego kierowcy. Zarabia grosze, pracuje na 3 zmiany, nikt mu nie dostarcza drobnych do wydawania, przewozi pijaczkuów, bezdomnych, młodych gniewnych, słucha użalań klientów, musi bawić się w sprzedaż biletów podczas jazdy.......................

Przestańcie ludzie jechać jeden po drugim, jak nie jedziecie po szefie to po sprzedawczyni w sklepie albo kierowcy w autobusie! Nie oni są winni ale nasz kochany rząd dzięki któremu wegetujemy cały miesiąc za 1100zł bo zabiera reszte pieniedzy na wirtualne emerytury których nie bedzie wypłacał, rząd dzieki któremu mamy gigantyczne bezrobocie, rząd dzięki któremu młodzi ludzie po studiach wyjeżdżają z kraju bo tu nie mają żadnych możliwości zatrudnienia.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Od kiedy 210 jezdzi kosciuszki?

A tą opinię napisał bądź napisala piękny Adinios lub Afrodyta pozdrawiam stuknij się w czoło

to wymaga inwestycji. a są już działające rozwiązania zaawansowane technicznie, a nie dość popularne. np. płatność telefonem.

sorry, nie wierzę że nie masz telefonu...