Jądro kobiecości - Teatr Poza Tym

Temat dostępny też na forum: Jądro kobiecości - Teatr Poza Tym
Opinie do spektaklu: Jądro kobiecości - Teatr Poza Tym.
Teatr Poza Tym
Jądro Kobiecości
na podstawie sztuki Joanny Murray-Smith

Tłumaczenie: Agnieszka Kochanowska

Panna Młoda: Która z kobiet ośmieliłaby się przyznać, iż nigdy nie marzyła o tym, by choć przez jeden dzień być tą najważniejszą, skupiać na sobie uwagę szerokiej publiczności, mieć u swego boku mężczyznę, tego jedynego, dającego bezgraniczne szczęście?

Matka: Kobieta, dla ...
Przejdź do spektaklu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

brzmi ciekawie

chętnie się wybiore :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja też się wybieram :)

Zabawne, poruszające, niezwykle prawdziwe!

Jestem matka dwójki małych dzieci i pomimo, że jestem bardzo szczęśliwą osobą, to w wielu momentach spektaklu mogłam utożsamić się z bohaterkami. W sztuce niezwykle prawdziwie aktorki pokazują uczucia, emocje żon i matek. Spektakl bardzo prawdziwy, świetnie zgrany, skłania do refleksji. Temat ponadczasowy. Gratulacje dla wszystkich twórców. Polecam! Mam nadzieję zobaczyć Państwa jeszcze raz!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Humorystyczne i refleksyjne. Świetne! Polecam.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

obsada :)

obsada fajna :) Dominika Kocieniewska znana z filmu "Są" :) klimat ;) przyjdę na to przedstawienie :)

Byłam na premierze :)

Polecam wszystkim, bardzo ciekawa sztuka, pełna emocji :)
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

My też się wybieramy, żeby podziwiać utalentowaną aktorkę Anne Skrzeczkowską :))
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

To prawda Pani Anna wypadła doskonale- gratulacje oby więcej Pani na deskach teatru!
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Ciemności kryją ziemię (3 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: Ciemności kryją ziemię . CIEMNOŚCI KRYJĄ ZIEMIĘ Na podstawie powieści...

Księżniczka czardasza (9 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: Księżniczka czardasza . "Księżniczka czardasza" Imre Kálmán reżyseria:...

Nieczułość (21 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: Nieczułość . "NIECZUŁOŚĆ" na podstawie powieści Martyny Bundy W Dziewczej...