Bal karnawałowy (1) Super impreza, menu i muzyka super. Gorąco polecam Bożena Bal (1) Wspaniały koniec karnawału okraszony pobytem w Jagatówce.Nasze towarzystwo... Jerzy Bal Karnawałowy (1) Super impreza, muzyka, obsługa i menu rewelacja. Polecam wszystkim. Iwona Fenska
Bal karnawałowy 2018 (1) Przynajmniej raz w roku gościmy ze znajomymi albo na balu karnawałowym albo... Mionskowscy Bal Sylwestrowy i Karnawałowy (1) Serdecznie dziękujemy za wspaniałe zabawy , pyszne jedzonko , dobrą muzykę i... Urszula Banasik gorąco polecam (1) Już po raz czwarty byłam ze znajomymi na imprezie karnawałowej. Po raz... Jolanta Ch. karnawał 2018 (1) Ogólnie nie polecam. Muzyka w porządku, ale jedzenia zdecydowanie za mało.... (nie)zadowolona karnawał w jagatówce 2018 (1) bal karnawałowy 2018r. do d*py, , jedzenie okropne i tylce co kot napłakał... gość papa (1) czegos takiego jeszcze nie widziałam najgorsza knajpa jaka widziałam jedzenie... papa papa (1) najgorsza knajpa w jakiej kolwiek byłam ,jedzenia prawie wogóle i niewim czy... zdecydowanie godne polecenia (1) Ktos napisalam wczesniej - brak minusow i ja rowniez sie pod tym podpisuje.... Ola Karwasz polecam wszystkim (2) Jagatówka to świetne miejsce na wesela i inne imprezy polecam wszystkim kto... Ania Podziekowanie (1) Serdecznie dziękujemy Pani Halince za wspaniala organizacje naszego wesela.... Kasia i Łukasz Noworzency - opinia (1) Wszystko w jak najlepszym porzadku. Jedzonko wysmienite "micha z*******a"... Noworzency Niesamowite miejsce!! (1) Przecudowne miejsce! 16.08.2014 roku w Jagatówce odbyło się nasze wesele.... Monika i Grzegorz :) Fantastyczny Leśny Dwór! (1) Gorąco polecam wszystkim "Jagatówka Leśny Dwór" w Jagatowie! Profesjonalizm... Ola Karolina Marudka:) i Piotr - opinia (1) Nasze wesele odbyło się 18.08.2012. Serdecznie polecamy i życzymy każdej... Karolina Marudka:) i Piotr M&R - opinia (1) Jagatówka była pierszym miejscem które ogladalismy i bez zastanowienia się od... M&R Cudowny Sylwester. (1) Polecam to miejsce. Wspaniały klimat, niesamowita atmosfera,świetna... Kasia ZAPYTANIE (2) Planujemy tam wesele na przyszły rok. Proszę o podpowiedź czy te ławy nie... karolina