Jagiellonia Białystok - ARKA Gdynia 3:2

Opinie do artykułu: Jagiellonia Białystok - ARKA Gdynia 3:2.

Zakończyło się spotkanie Jagiellonia Białystok - ARKA Gdynia, z którego przeprowadziliśmy bezpośrednią relację. Poniżej znajduje się pełny opis przebiegu tego spotkania.

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Te leszcze wygrywaja za kazdym razem derby z wami .. no procz dwoch remisow ale i tak nie wygracie i napewno nie tym skladem i z Ojrzynskim poniewaz nie wyciaga wniosko .. kolejny mecz przegrany w ostatnich minutach ..cos wam to przypomina?? Paixo cos wam mowi ?:D
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ga

Czasem sie zdarza
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Siedze o 6tej rano ,mojego czasu

Oglądam transmisje,po Ltr Danielsa i nie wierze a jest już 9ta.
CHWAŁA LUDZIOM MORZA I GDYŃSKIEJ ARCE
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 7

Arka jak tam przed przegranymi derbami?
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 4

GA

Arka!!!!! Zawsze z wami !a o Lechi nawet sie nie wspomina są leszczami byli i będą pozdro GA
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 6

Arka nie wygra derbow bo nie maja jaj
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 4

Dziwne, że nawet różaniec nie pomógł. Panie trenerze jak można było dopuścić aby kopacze w końcówce tak głęboko się cofali. Po drugie w arce było za dużo niepotrzebnych strat, grali za wolno i niedokładnie i to się zemściło. Szkoda bo wygrana była bardzo blisko.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 2

Stary...

Tez mam frustre na trenera. Pamietaj, jest czlowiekiem bez względu na osiągnięcia.
Też chcę zmiany ale, będąc Arkowcem, robię sprawy na poziomie....bez ubliżania.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

nie potrzebnie im machal ze maja wracac wszyscy z jaga trzeba grac na wyniszczenie !!!!

trener sie wystraszyl i zawodnicy rowniez szkoda punktow szkoda nerwow szkoda zdrowia !!!
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 2