Jagiellonia Białystok - ARKA Gdynia 3:2

Opinie do artykułu: Jagiellonia Białystok - ARKA Gdynia 3:2.

Zakończyło się spotkanie Jagiellonia Białystok - ARKA Gdynia, z którego przeprowadziliśmy bezpośrednią relację. Poniżej znajduje się pełny opis przebiegu tego spotkania.

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

arka jak się czujesz? czuję się Nice

Śledzie jedyne co wam zostało to marszczyć freda
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 5

Z legia i lechia zapomnijcie ze wygraja dwa mecze w tyl i przegraja z legia i rowniez z lechia niech sobie graja ja ich nie ogladam dopoki ten gnuj bedzie ich nie bede ogladal ani siemiaszki ni daje jest po kontuzji i chce grac ani kakoko i silvy trpez sa zdrowi tego meksykanina tez poraz drugi z rzedu go do kadry nie daje ani janusa potem beda pieprzyc ze sie nie sprawdzili jak wogole ich nie daje marciniaka tez odstawil zmienia wolnego jurado za jankowskiego zamiast sieme dac najlepszego zarandie zmienia gdzie on dobrze gral jak on by byl na boisku to by nie przegrali zrobil by jakas kontre i moze by wygrali ten chlop nie panuje nad soba wypieprzcie go jak naszybciej
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

trochę samokrytyki

Białostocko-Gdański (biało-zielony) worku treningowy (1:4) - Buahahaha
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Zarzad wypitolcie tego trenera a wezcie takiego trenera dka arki ktory atakuje u siebie i na wyjezdzie i gra dwoma napastnikami a nie wygrywa i sie broni i tak to zawsze sie bedzie konczylo zadnego meczu nie wygraja jak on ta gra ja nie znam takiego meczu zeby druzyna prowadzila do 90 minuty i daje sobie wygrany mecz przegrac nawet taka lechia jak prowadzila to nie dala sobie zwyciestwa wydrzec tylko utrzymala to tylko arka gdynia tak potrafi nikt poza tym
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

Wniosek jeden do zapamiętania. Grać do końca i strzelać. A nie się bronić. Obrona Częstochowy miała miejsce dawno temu. Taka mentalność ma tylko Lech w tej lidze.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1

MZKS MZKS ! ARKA GDYNIA MZKS !!!!

Forza Arka !!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4

Piękne to były czasy...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Do garow

Pisalem ci juz
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Koniec marzeń spadek pewny

Jestem dumnym kibicem arki a raczej byłem bo po przyjeździe z meczu spaliłem te wszystkie żółto niebieskie szmaty w piecu mają ze mnie wszyscy szydzić od frajerów i parówek wyzywać ja to na każdym kroku ja to chromole ludzie cała Polska się z nas śmieje idźcie za mojim przykładem bo to wstyd jest kibicować tym farfoclom
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 8

TY! Polar tu jest temat o Arce nie o Lechii coś ci się w głowie pokręciło albo coś ćpasz.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jaki był wynik meczu wczoraj w Białymstoku...!? Pytam Ojca...A on odpowiada...jest właśnie powtòrka...oglàdaj I wyłàcz telewizor jak bèdzie doliczony czas gry...No I tak zrobiłem...Cieszè sié bardzo ,że Jagielonia pokonana...
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3

Zbutwiała krypa dalej zwana arką tonie w odmętach ekstraklapy

Ja wiedziałem że tak będzie arka w dolnej ósemce zresztą każdy kumaty wie że mandziara skaperował ojżyńskiego ten u niego na wypłacie układ jest prosty jak najtańszym kosztem spuścić arke z ekstraklasy koniec balu panno lalu dostaniecie od Lechii dwukrotnie łomot na derbach na stadionie i po za nim i to właśnie Wielka Lechia Wasz Pan przyłoży do tego noge no bo chyba nie siemaszki rękę
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 6

LO na trawę

Przegrać w dwóch ostatnich minutach doliczonego czasu dwoma bramkami to jest MISTRZOSTWO ŚWIATA. Panie Trenerze - gdzie są ci dwaj obiecani napastnicy ? - W ten sposób to czeka Arkę pogoń za spadającą Lechiją. LO chyba chce zakończyć pobyt w Gdyni, trzeba mu w tym pomóc !!!! Piłkarze
nie są winni, zagrali b.dobry, zwycięski mecz na wyjeździe; błędy są ze strony trenerskiej taktyki!
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 2

Prawda. Wjechalismy im wtedy na stadion chyba

w 18 tysiscy bialo zielonych wojownikow. To byl dramat. Mecz z Jaga to byla komedia.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

Do Polar...

Poczytaj posty Arkowców o Lechii. Piszą dokładnie tak samo.... Każde potknięcie, przegrana jest powodem do wyśmiewania.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Baranie z Gdańska masz kompleksy buraczku
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 7

Frajerzy Roku...Taki jest efekt po obronie Czèstochowy...
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2