Jagiellonia Białystok - ARKA Gdynia 3:2

Opinie do artykułu: Jagiellonia Białystok - ARKA Gdynia 3:2.

Zakończyło się spotkanie Jagiellonia Białystok - ARKA Gdynia, z którego przeprowadziliśmy bezpośrednią relację. Poniżej znajduje się pełny opis przebiegu tego spotkania.

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

co za patol z ciebie. do tego prostak
i pewnie masz na imię Alan
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Info nocy to

Frajerzy z wioski zwanej gdynią przegrywają mecz prowadząc do 90-tej minuty
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2

TAG

TakAtakująGłupcy
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 3

Mogą mnie minusować

ziomki ale mimo niesnasek wolę za Arką jak z Jagą. Jestem bez mała od 38 lat BETONEM ale tak jak kiedyś koledze śledziowi mimo nieustawicznych kpin z obu stron życzyłem wszystkiego dobrego, kiedy Arka była o klasę niżej, tak i dziś wam życzę wszystkiego dobrego! BYLE NIE W DERBACH! POWODZENIA ŚLEDZIUCHY!!!
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

arka składa wniosek do ekstraklasy by konczyc mecz w 80 minucie;))

boli? ma boleć.
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 4

Ojrzynski

Juz widzę walczącego w derbach w ataku Kuna , on sam na szpicy i 9 na obronie. Plus Steinbors . Taka taktyka nas czeka. Słaba Arka , słaby trener słaba ekstraklasa
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 2

Arka...

Ale po walce..., nie tak jak Lechia po spacerze na boisku Lecha...!
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 4

To prawda Lechia to dopiero pośmiewisko.

Arka znacznie mniejszy budżet, a mimo to pokazuje więcej niż Lechia, która to wystawia goły tyłek do kopniaków
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 4

A jak śmiałeś się wczoraj c*oto
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 3

Lby z gdanska szacunek dla arki za walke pozdrowienia z warszawy
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 4

Ojrzynski

Na bank ma jakiś układ z managerem Kuna i wstawia chłopa , wiadomo było ze będą na koniec wrzuty w pole karne Arki i co ? Na boisku pojawia się chłop 150 kapeluszu
do walki w powietrzu. Masarka
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ojrzynski

Już pisałem nie raz, ten chłop odstawił leki
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Tak na spokojnie

Rok temu walczyliśmy rozpaczliwie o ekstraklasę. Dzisiaj walczymy do ostatnich sekund z głównym pretendentem do tytułu mistrza Polski. Budżet mamy, jaki mamy. I tak chyba nikt się nie spodziewał, że ściągając zawodników tylko z kartką w ręku tak nam przyzwoicie będzie szło. A to jest dopiero 2 sezon w E klasie. Jasne, że szkoda tego meczu, ale wciąż się uczymy. Dramat to jest u sąsiadów i nie ma co się na nich oglądać. Dla nas jest to bardzo bolesna, ale cenna nauczka. Szczególnie w kontekście derbów. Obyśmy potrafili wyciągnąć wnioski i następnym razem powinniśmy zagrać trochę odważniej w końcówce. Tylko Arka Gdynia.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 4

Przed chwilą zobaczyłem skrót w Lidze+

Dwie bramki Arki to prezenty od Jagi. Gdyby Jagiellonii weszły te setki, to byłoby jakieś 7:2 tak więc bez podniety nad tą grą Arki.
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 5