Jai samochód dla kobiety?

Stoję przed dylematem. Musze jak najszybciej kupić jakieś autko - najlepiej nieduże, do jazdy po mieście, zeby nie paliło jak smok i dobrze sie prowadziło...Nie wiem, od czego w ogóle zacząć poszukiwania. Nie mam faceta, który mógłby mi coś sensownego doradził...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jak dla kobiety na miasto to raczej sedan lub hatchback: mazda.pl/filozofia-mazdy/aktualnosci-i-wydarzenia/porady/sedan-a-hatchback--co-je-roni-i-czym-si-kierowa-czy-wyborze-rodzaju-nadwozia/. Myśle, ze mazda to całkiem zgrabny samochód dla kobiety :) Najlepiej przetestować na własnej skórze.

Re: Jai samochód dla kobiety?

Podstawa, to budżet. W każdym, niezawodnym aucie można się "zakochać". Żona początkowo z przymusu wsiadła do Nissana Primery. Później że złą w oku podpisywał umowę sprzedaży. Teraz jeździ Fordem Focusem i na razie nie mowy o zamianie, chociaż proponowałem jej już kupno nowego auta.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Swego czasu byłam bardzo zadowolon z toyoty yaris. Przyjemnie się prowadzi, ekonomiczne i akurat do miasta
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Taki jaki jej sie podoba :D nie ma znaczenia jaka to płec.. Ja mam Land Rovera nowego z salonu British Car

Inne tematy z forum

Czy lubicie się malować i dlaczego? (43 odpowiedzi)

Zastanawia mnie to ponieważ jestem mężczyzną i nie lubię wymalowanych kobiet. Uważam, że takie...

Szeptunka Wasylke-prosze o info (4 odpowiedzi)

Witam czy ta Pani jeszcze przyjmuje? Moglby ktos podac nr lub kiedy przyjmuje? Byloby milo jakby...

Gdzie w Gdańsku sklep 1001 drobiazgów? (6 odpowiedzi)

Może ktoś się orientuje gdzie w Gdańsku w okolicach Przymorza, Żabianki, Oliwy znajduje się taki...