Jak dojechać?

Witam :) Mam takie pytanie, czy ktoś z mieszkańców Gdyni Głównej, czy jakiś autobus/trolejbus dojeżdża na ulicę Hryniewickiego? A jeśli nie, to na jakim przystanku najlepiej wysiąść, żeby mieć jak najbliżej do tej ulicy? Ostatnio jechałam trolejbusem nr 30, wysiadłam na przystanku Plac Kaszubski - Świętojańska 02, stamtąd miałam 10-15 min. drogi pieszo, gdyż chodzi mi prawie o koniec ulicy Hryniewickiego. Czy to jest najszybszy sposób na dotarcie tam, czy może jakiś autobus podjeżdża nieco bliżej? Z góry dziękuję za odpowiedź i serdecznie pozdrawiam :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Jak dojechać?

Z Gdyni Głównej odjeżdzają 2 trajtki 23 i 25 jadą do pl.Kaszubskiego, reszta drogi pieszo, inna opcja komunikacji miejskiej niestety nie istnieje.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dziękuję za odpowiedź, czyli z tego przysianku, na którym wysiadłam jest najbliżej, tak? :)

http://mapa.trojmiasto.pl/#/search/Gdynia%2C%20pl.%20Kaszubski/r/1/map/-195.75,-255.16,5,b

Kilka minut z buta - Plac Kaszubski zaznaczony jest niebieską strzałką, w linii prostej w kierunku zatoki masz nazwę ulicy.

Tak, z placu Kaszubskiego masz najbliżej.
No chyba,że wysiądziesz tak jak wskazała przedmówczyni niebieską strzałką, wtedy masz dalej.

No, faktycznie, miszczu, trochę tę strzałkę od Pl. Kaszubskiego "odstrzeliło", nie zwróciłam uwagi ;)
Dawno nie byłam w Gdyni :)

Radtkego to też prawie na pl. Kaszubskim. Gdynia zaprasza :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Dziękuję :)) Ja dobrze nie znam jeszcze Gdyni, a będę musiała choć trochę mieć w niej obeznania :) Ja wysiadłam gdzieś przy ulicy Świętojańskiej i wtedy szłam prawie cały czas prosto, ale to też wychodzi jakoś lekko ponad 1 km, więc myślałam, że jest może jakiś autobus, który jedzie troszkę dalej :)

Kto pyta nie błądzi.
Ale generalnie zadając pytanie, już znałaś odpowiedź

Myślałam, że może są jakieś połączenia, o których nie wiem, stąd wolałam spytać :)

jedynie metrem

Inne tematy z forum

Własna firma (41 odpowiedzi)

Gdzie w Trójmieście jest dobre miejsce dla prowadzenia małej firmy? Mam tu na myśli możliwość...

Pomysły na prezenty (53 odpowiedzi)

Jakie macie pomysły na prezenty tylko nie jakieś oklepane bo chcę się wyróżnić. Cos takiego...