Jak już praca to za minimum

Ja jestem bez roboty i powiem wam tak , za 1600zł to mi się ruszać nie chce wolę kraść niż być niewolnikiem a już za 2000zł chętnie podejmę pracę oczywiście soboty wolne i po 8 godzin jak ci co robią w biurach .Tyle mam do powiedzenia .UNIA w 2004 roku nakazała Polsce że minimum wynagrodzenia za pracę to 2000zł netto . Teraz rozumiecie pracodawcy cwaniacy?????? .Co niby zatrudniają na papier, a tak naprawdę praca na czarno
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 4

Jak już praca to za minimum

i do końca życia będziesz tylko kradł a o pracowaniu nie będziesz myślał wcale ?? :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Jak już praca to za minimum

Prowokator.

A jaki jest wzór od jakiego wynagrodzenia opłaca się kraść a od jakiego nie. I co jest kryterium opłacalności?

Nie lubie pracodawców cwaniaków , ale bardziej rąb...nych złodziei. Dla mnie, to możesz zostać nawet niewolnicą na Kurkowej
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Do jopas, wiesz ci się nie chce, jak mamusia da papu i opłaci necik. Zwykły szary człowiek do ma kredyt, dziecko, opłaty. To i za 1000 pójdzie niestety.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jopas...ja mam mniej niż 1600 na rękę. I spróbuj mi coś w życiu ukraść, to szybko się dowiesz co to znaczy badanie rurą od odkurzacza "per rectum".
Źle ci w życiu? Postaraj się o robotę, w której będziesz mieć lepiej i nie jojcz innym jaki to jesteś przez los poszkodowany.

Inne tematy z forum

Agencja pracy ? warto ? OPINIE (15 odpowiedzi)

Warto korzystac czy lipa ? zbior cv i tyle ? jakie dosw. ?

PRZEPROWADZKA DO TRÓJMIASTA (33 odpowiedzi)

Witam Kochani proszę o poradę. Obecnie mieszkam we Wrocławiu, ale zawiodłam się na tym...

asystentka stomatologiczna - gdzie zrobić kurs, ile się zarabia? (48 odpowiedzi)

czy jest tu osoba pracujaca w tym zawodzie? Gdzie mozna robic jakis kurs w tym kierunku? ile sie...