Jak lepiej złożyć zamówienie z Avon u konsultantki czy online?

Jak lepiej złożyć zamówienie z Avon u konsultantki czy online?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja zamawiam kosmetyki z Avon za pośrednictwem Internetu, ponieważ jest to wygodniejsze i szybsze. Mogę przeglądać szeroki wybór produktów, porównywać ceny i czytać opinie innych klientów. Zamówienie można złożyć o dowolnej porze dnia i nocy, a dostawa jest często realizowana w kilka dni. Zakupy online pozwalają mi również uniknąć bezpośredniego kontaktu z konsultantem, ponieważ nie jestem zainteresowana doradztwem i nie chce angażować się w rozmowę sprzedażową.

Ja wolę złożyć zamówienie z Avon u konsultantki, ponieważ mam indywidualne doradztwo w doborze odpowiednich produktów, szczególnie że mam wrażliwą skórę i potrzebuje specyficznych kosmetyków i mogę zawsze liczyć na udzielenie profesjonalnej porady przez moją konsultantkę.

Ja wcześniej składałam zamówienia z Avon u konsultantki, ale teraz wolę to robić online. Jest to dużo wygodniejsze, ponieważ zamówienia przez konsultantkę wiążą się z niektórymi niedogodnościami. Często miałam problem ze skontaktowaniem się z nią w odpowiednim dla mnie czasie i konsekwencją tego było opóźnienie procesu zamawiania.

Inne tematy z forum

Gdzie tanio kupić buty sportowe np. PUMY ?? (53 odpowiedzi)

Chcę kupić buty sportowe , ale jak najtaniej. Myślałam o allegro ,ale nie wiem czy tam jest...

Jaka prostownica do włosów? (126 odpowiedzi)

Macie jakiś sprawdzony model, który za bardzo nie niszczy włosów?

Męskie stringi na plaży i na codzień co sądzicie? (3 odpowiedzi)

Cześć wszystkim, Chciałabym poruszyć dość nietypowy temat, który ostatnio zaprząta mi głowę. Mój...