Jak napisać podanie o przyjęcie do żłobka?

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko bez ogłoszeń
Jak w temacie ;)
Nie mam pojęcia, jak takie podanie ma wygladać. Może jakaś dobra duszyczka mi pomoże?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Jak napisać podanie o przyjęcie do żłobka?

yyy podanie? no ja to byłam bezpośrednio w żłobku i tyle. Dyrektorka zapisała mnie na listę kolejkową i to wszystko. Przy podpisywaniu umowy musiałam pokazać DO i okazało się, że ja w papierach to nie jestem Gdańszczanka. Ale skoro już miałam obiecane miejsce, to mnie nie odrzucili.

Hm, no ja wiem od bratowej, ktorej dzieci chodza do zlobka, ze wlasnie podania pisala i ze tak to sie odbywa.

idz do zlobka albo zadzwon to sie dowiesz. :)

w przedszkolach sa formularze do wypelnienia na stronie www urzedu. ze zlobkami moze byc podobnie. najlepiej jak podejdziesz do zlobka i sie zapytasz. albo zapisz dziecko do zlobka prywatnego tak jak my - polecam klub wesolego smyka http://klubwesolegosmyka.pl w gdansku zaspie

Ja do państwowego zapisywałam osobiście i nie musiałam żadnego podania...

Inne tematy z forum

firanki przez internet??? (18 odpowiedzi)

kupiłybyście? np z allegro..bo ja się zastanawiam właśnie... a może jakiegoś sprzedawcę polecicie?

jak żyć po śmierci jedynego dziecka ? (23 odpowiedzi)

22 lipca 2016 straciłam mojego jedynego ukochanego Syna ...miał zaledwie 25 lat... Poszedł spać i...

Gdzie kupię duże kartony? (18 odpowiedzi)

Tak jak w temacie, gdzie można kupić duże kartony, nawet takie 150x150x150? Castorama? Praktiker...?