Jak poprawić wygląd kolan

czy znacie moze jakies metody by zmienic wyglad skory w tym obszarze? bo jestem mlodą osoba a kolana wygladaja jakby staro-ta skora jest tam jakas pomarszczona i spierzchnieta , moze tez malo jedrna-czy sa na to jakies zabiegi?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Na początek spróbuj kremy nawliżające i ujędrniajace - do tego cwiczenia , jesli to nie pomoże musisz udac się do salonu kosmetycznego, który w swojej ofercie bedzie miał do zaoferowania skuteczne zabiegi na ujędrnienie skóry ; napewno dobrze zadziałałyby masaże ale z reki profesjonalnego masażysty; Z tych bardziej inwazyjnych zabiegow dobre rezultaty daja dermapen, mezoterapia, ewentualnie karboksyterapia.
także jest wiele sposobów, a Ty musisz dopasowac do siebie to co najlepiej bedzie służyc skórze na Twoich kolanach ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Akurat kremy i cwiczenia nie pomagaja.czasem mam wrazenia jakby tej skory bylo tam troche za duzo i stad ona taka opadnieta teraz,nie mam pojecia dlaczego tak sie dzieje. Gdzie polecisz się wybrać?

W takim razie nie pozostaje nic innego jak zabiegi w wyspecjalizowanych salonach kosmetycznych, które powinny zaproponowac Ci odpowiednie zabiegi silnie ujędrniające, dołącz do tego cwiczenia - radziłabym zajrzec Ci do gabinetu medycyny estetycznej, tam lekarze mają często ciekawe preparaty, którymi w niektórych przypadkch można zdziałac cuda ;( W Clinica Cosmetologica obecnie są darmowe konsultacje , na miejscu doradzą Ci pewinie, jakie zabiegi się sprawdzą. sądze, że znajdziesz sposób na poprawienie swoich kolan, bo raczej jakakolwiek operacja plastyczna nie wchodzi w grę
powodzenia :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Pokochać siebie!:)

sprobuj wazeline ona ma zupelnie inna konsystencje niz kremy nawilzajace lub oliwke dla dzieci. a najlepiej wybierz sie do dermatologa.

Też to miałam. Rób pylling z grubej soli z dodatkiem zwykłego oleju jadalnego. Po jednym razie jest poprawa Co do karboksyterapii to również polecam z tym, ze sama miałam na uda oraz na pupę. Robiłam własnie w Clinica cosmetologica Cała serię bo chciałam ujędrnić skórę.Zabieg trochę nieprzyjemny ale ogólełm to polecam

Inne tematy z forum

Jakie afrodyzjaki polecicie? (4 odpowiedzi)

Mianowicie zbliża sie rocznica ślubu moja i żony. Planuę specjalinie to jakoś przygotowac (...

Penis opada w trakcie stosunku (5 odpowiedzi)

Witam wszystkich. Mój problem zaczął się niedawno. Razem z moją partnerką mamy 19 lat i od paru...

Nerwica i depresja - jak wyjść z tego stanu ??? (408 odpowiedzi)

Witam, Czy są osoby na forum,które zmagają lub zmagały się z nerwicą i depresją ???? Jak...