Jak poprawnie zmierzyć długość wacka?

Czytałem jak niektórzy się żalą ze maja za małe wacki bo raptem z 11cm. Może źle mierzą? Różne źródła podają np że murzyni mają po 25cm a średnia europejska to 18cm. Tylko nikt nie pisze jak poprawnie mierzyć. Czy z góry czy boku czy z dołu jak z dołu to od którego miejsca bo jak z dolu od odbytnicy to ja mam ze 35 jak z góry to 18, jak mocniej miarkę przycisnę to i 19 wyjdzie. Różnice w pomiarach mogą być znaczne w zależności od metody. Pytanie jak to się prawidłowo powinno mierzyć?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Jak poprawnie zmierzyć długość wacka?

A po co mierzyć? Jaki jest każdy widzi. Od mierzenia się nie wydłuży.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nie chodzi o to, żeby wydłużać tylko o to żeby znać i ew podawać prawdziwe dane.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

I takie podejście cieszy.
Proponuję zmierzyć od nasady z góry i we wzwodzie.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jestem kobietą ale postaram się tobie wyjaśnić. Poprawne jest mierzenie od nasady członka po sam czubeczek. Grubość to mierzysz obwód po prostu. Jak uważasz że masz za małego to u mnie na siłowni i mężczyźni stosują jakieś tabletki o nazwie maxorman podobno działają.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum

Gay Gdańsk (75 odpowiedzi)

JA 21 lat strarówka...

Czy feromony działają (83 odpowiedzi)

Zastanawiam sie nad kupieniem sobie feromonów. Ogólnie należę do bardziej nieśmiałych osób i...

Moja kobieta nie ma ochoty na seks (50 odpowiedzi)

Szlag mnie juz trafia ! Doradzcie cos... Jestesmy z Moja Kobieta 9 lat razem. Jestesmy fajna...