Jak postepować z babami?

Proszę o wszelkie rady. Bo już nie mam cierpliwośći;/
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 10

Re: Jak postepować z babami?

powściągliwy, dziwna dziewczyna, bardzo chce być popularna wśród kolegów. Może przestań szukać w klubach... I zanim zaczniesz opowiadać o miłości do dziewczyny, to się najpierw zakochaj :) nie wierzę, że można "bzykać" inne będąc zakochanym :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Mało ciekawy raczej nie. Bo sama mi mówiła że już nie ma siły a ja ją ciągle w nowe miejsca wyciągam. I zadowolona była ,że nie siedzę tylko na d*pie bo z resztą nie lubię;/
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Dzisiejsza młodzież przy dobrych wiatrach osiąga dojrzałość emocjonalną po trzydziestce i tyle w temacie.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Widać jesteś dla niej mało ciekawy.
Popracuj na sobą i nie męcz juz tej dziewczyny swoją osobą.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nie było szczerej rozmowy ale "Może kiedyś po latach jednak szepnę nieśmiało: kiedyś tamtego lata strasznie panią kochałem. Ona przerwie w pół zdania me wyznania zabawne: i ja pana kochałam wtedy latem i dawniej";(

>Kłapouchy nawet jeśli tak uważam to co?

To się mylisz i nie stworzysz nigdy żadnego szczęśliwego związku.

I nie wiń innych, że po Tobie jadą, skoro sam po sobie jedziesz, wyzywając się od ujów.
Inni po prostu nie zaprzeczają, z grzeczności, lub używają łagodniejszej formy:)

>Także nie róbcie ze mnie jakiegoś chama.

Nie musimy...
Wiesz, w czym Twój problem? Chyba nie zdobyłeś się na szczerą rozmowę z tą dziewczyną, a może od tego trzeba było zacząć?

Ja kulturalnie na wigilii a wy jeździcie po mnie jak po łysej kobyle. Nie znając jej ani mnie. Spotykała się ze mną 3 miesiące. Ale na spotkaniach opowiadała " kolega x zaprosił mnie do Turcji na tydzien. Za 3 dni lecę do Angli bo kolega Y mnie zaprosił. Słuchaj idę na 5 wesele. Nie chce mi się bo on się do mnie dobiera ale obiecałam mu... Ona miała więcej kolegów jak jest postów na tym forum mam takie wrażenie. A wiecie co jest w tym najbardziej przykre? Że sama idąc na wesele musiała się ogłaszać na czacie... bo takich miała kumpli:) Także nie róbcie ze mnie jakiegoś chama. To tak jak jechać po pijaku autem i jednocześnie pieprzyć że nienawidzisz pijaków za kólkiem. Tu było to samo słowa sobie czyny sobie. Graszka tak jest dlatego wolałem się błaźnić z innymi w tym czasie;) I nie narzekam akurat na to;) Kłapouchy nawet jeśli tak uważam to co? Jeden za złe uważa seks drugi za dobre uważa odciąć komuś łeb bo taki ma kaprys. Nie wiem co gorsze:)

~MałaMi, dobrze mówisz, jak zwykle zresztą:)
Ale on chyba uznaje seks za coś złego i grzesznego.

Normalnie. Postępuj z kobietami jak facet a nie jak baba.
Nie rzucaj obietnic na wiatr
Nie gadaj co ci ślina na język przyniesie
Słuchaj co do Ciebie mówi kobieta i pamiętaj o szczegółach
Naucz sie gotować.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

ja na drugim spotkaniu wpuscilam faceta do łóżka bo mi już dym z uszu leciał z braku...sexu! i jak papugi nierązłączki 9 lat strzeliło od kiedy razem jesteśmy...jakoś nie pomyślał , że jestem puszczalska a na domiar wszystkiego wziął i sie zakochał, oczywiście z wzajemnością...po co miałam zgrywać niedostępną skoro podobał mi się a ja jako dorosła kobieta i wolna robiłam to na co miałam ochotę...
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

Napisał, że jest przed trzydziestką.
Powściągliwy, całe szczęście, że nie zawracasz już głowy tej dziewczynie, tylko życie by sobie zmarnowała

Nie byłeś w związku, ale nie byłeś także sam.
Chodzisz po klubach, uganiasz się za kobietami - nie masz czasu pomyśleć o tym co istotne.
Skup się na sobie, przeanalizuj swoje zachowania, poszukaj błędów.
Pomyśl jakie chciałbyś mieć życie, jak można takie życie osiągnąć, co trzeba zrobić...
A później zastanów się, czy wolisz trwać przy swoich zasadach i powtarzać obecny rok przed kolejne dekady, czy lepiej się zmienić i dostosować do świata w którym żyjesz.
Możesz też zmienić świat - są mniej dostępne rejony Azji, Afryki i Ameryki południowej, gdzie ludzie mają całkiem inne mniemanie o życiu.
Może tam odnajdziesz swoje szczęście.

>Wierzysz w takie cuda, że dziewczyna która wpuszcza na drugim spotkaniu chłopaka do łóżka pości 3 miesiące?

Ty wierzyłeś, że ona nawet nie chce buzi:D
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

no dobra ale student to mądry chłopak (przynajmniej ja takich młodych studentów znam ) ,może 60 letni dziadek się nudzi i pisze :)
Gimnazjalista kurcze noo :)

>Ile masz lat?

Młody jest, Anno, student.

>Wierzysz w takie cuda, że dziewczyna która wpuszcza na drugim spotkaniu chłopaka do łóżka pości 3 miesiące?

Po pierwsze sam napisałeś, że się do Ciebie "wypięła" i do niczego nie doszło. Najwyraźniej Ci zaufała i nie proponowała przecież niczego poza wspólnym snem, żebyś biedaku nie musiał spać na twardej podłodze.

Po drugie - pisałeś o niej na początku tak, że wydawać by się mogło, że jesteś w niej zakochany, a teraz jeździsz po niej, ile wlezie. Szczęście dla niej, że nic z tego nie wyszło, bo sam chyba nie wiesz, czego tak naprawdę chcesz.

Przecież wspólnego seksu w pierwszej fazie się nie planuje on wychodzi sam ,chodzi tylko o tych dwojga ludzi aby się w nim spełniły i ze sobą były.Jak spotykasz się z panna jedną i jej nie tykasz 3 miesiące a z innymi sypiasz od razu to ty taka k...a jesteś ,nie chciałabym z tobą spać ty idż chłopie się przebadaj co?
Będąc tą panna czekającą 3 miesiące też bym cię zostawiła żaden z ciebie amant rozumiesz ?Amantem byś był jak byś czekał także na nią .Dla mnie ten tekst jest wymyślony :)
Ile masz lat?

Mikronezja, nie miał odwagi takiej dziewczyny " bzyknąć" bo tak jak piszesz, zbłaźniłby się, a po drugie " za wysokie progi"
tak tak powściągliwy, ty nie masz odwagi takiej dziewczynie zaproponować wspólną noc

Buehehehehe:D Wierzysz w takie cuda ,że dziewczyna która wpuszcza na drugim spotkaniu chłopaka do łóżka pości 3 miesiące?:D Bo ja nie wierze ani trochę:) A co do chwalenia. Czym tu się chwalić piszę jak jest. Chwalił to bym się jak bym południową stronę K2 zimą zdobył.

Inne tematy z forum

Gry (17 odpowiedzi)

Jaj myślicie gry są porzyteczne czy są jedyną rozrywką XXI-wieku?

Poznamy Panów/ Parę/Panią (3 odpowiedzi)

Cześć! Jak i gdzie znaleźć chętne osoby do zabawy w większym gronie? Jesteśmy parą znajomych po...

male piersi (80 odpowiedzi)

ehh dreczy mnie to bo mam bardzo male piersi owszem mam meza ktory mowi ze mnie kocha taka ale ja...