Jak postepować z babami?

Proszę o wszelkie rady. Bo już nie mam cierpliwośći;/
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 10

Re: Jak postepować z babami?

Nie miałem na myśli personalnych ataków, (choć te również stosował w takiej ilości, że żadna rozmowa z nim nie była możliwa), ale pewne globalne tezy jakie stawiał, chociażby w tym temacie o ludziach zwyczajnych i niezwyczajnych.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

A czy to poniżanie czasem nie było wynikiem wcześniej przeprowadzonych dyskusji ? Bo przecież samo z siebie nic się nie bierze i nie sądzę aby podczas rozmowy prowadzonej na jakimś tam poziomie, nagle ot tak druga strona stwierdziła, że jest taki sr*ki czy owaki. Oczywiście, wiem że poniżyć można w zupełnie inny sposób, trochę to uprościłam ale tak to rozumuje
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Jakoś nie widziałam , żeby Powściagliwy czuł się prześladowany przez nas.. Ale jak wróci , to możemy go zapytać .. :D
Co do Halewicza , to ja nigdy z jego strony nie doświadczyłam żadnej przykrości , mam nadzieję , że wróci tu kiedyś..

Ja w żadnym momencie nie poczułam się poniżona przez Hal-a:)raczej on dość często był "napadany":)

Kłapouchy, ja nie będę rozwijać, ale zgadzam się z Tobą w 100%.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Nie ma problemu, gdy ktoś siebie próbuje pokazać w dobrym świetle, problem gdy wywyższa siebie poniżając innych.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

nie zauważyłam żeby Hal się przechwalał, opowiada o swoim życiu zupełnie naturalnie - a, że ma od życia więcej wymagań, to jego prawo, przywykł do tego.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 7

"Zarzucanie obserwatorowi braku poczucia humoru, to także argument osób znęcających się nad innymi."
Wiesz Kłapciu,wybacz,że naraziłyśmy Ciebie na obserwację naszej nikczemnej działalności znęcania się nad Powściągliwym,normalnie mi wstyd,idę po woreczki z grochem i pod ścianę;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Nie czytałam. Kilka wpisów kulinarnych właśnie.
Może nieuważnie przebiegałam wzrokiem po literkach.:)
Jakaś jestem roztargniona ostatnio.
Nieważne.
Zmykam, potem poczytam Ciebie i pontianac ;)
Miłego wieczoru :)

Halewicz to dobry facet.Niejednokrotnie organizował pomoc dla uboższych na forum, wewnątrz jest człowiekiem o bardzo wrażliwym sercu.
Może się przechwalał, lubiał być w centrum uwagi i popisywać się swoją wiedzą, oraz tym, co posiadał, czasem uszczypliwy, ale mimo tego, uważam, że zbyt surowo był odbierany przez niektórych.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5

UT, nie wiem czy czytałaś dyskusje jakie prowadził przez ostatnie tygodnie - ja część przeczytałem, w części sam uczestniczyłem - i nigdy u żadnego człowieka nie widziałem takiej pogardy do innych co u niego. Nawet w filmach czy książkach.

>jeżeli Ty traktujesz poważnie słowa Powściągliwego to gratuluję poczucia humoru:))))

Zarzucanie obserwatorowi braku poczucia humoru, to także argument osób znęcających się nad innymi.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Kłapi, zauważyłam, kiedy ukłułeś mnie wierszykiem.
I wtedy byłam przez moment nawet zła na Ciebie.
Potem ex mówił, żeś fajny.
A ja miałam inne sprawy na głowie i czytałam nadal przelotnie.
Nie domyśliłam się.
Ale tęskniłam. I Ty wiesz.
Za Antym.
Co mnie obchodził jakiś Kłapouchy?
Teraz jest inaczej.
Bo już wiem. :)))

Co do Hala.
Może i ma więcej kasy niż Ty, ja i wielu innych.
Mi to nie przeszkadza. Ludzi kręcą różne rzeczy.
On lubi mieć wszystko, co ponoć najlepsze i niechaj mu się dalej tak wiedzie. Zazdrościsz mu czegoś? Chyba nie. Większość mu nie zazdrości, bo są to zazwyczaj sprawy i rzeczy, których nigdy nie mieli ani nie doświadczyli, więc nie są świadomi co ich omija. Poza tym Hal sam gotuje widać, że lubi to robić. Dzielił się z dziewczynami przepisami. W pogardzie chyba nie ma, ale mówi jak wiele włożył wysiłku w swój obecny dobrobyt i chce z tego korzystać. Nie doszukałam się czegoś negatywnego, chociaż czasem mówi tak, jakby naprawdę się przechwalał.
Moja znajoma psychiatra cały czas powtarza, że zdrowie jest ważne, ale najważniejsze w życiu to szczęście.
I tego zawsze wszystkim życzę.
:)

Moje ip zmienia się co godzinę.

Tak zwykle mówią ci, którzy się nad kimś znęcają.
Kłapciu...jeżeli Ty traktujesz poważnie słowa Powściągliwego to gratuluję poczucia humoru:))))

No nie w tym wątku ;)

Tyle że Kłapouchy nie prowadzi dialogu sam ze sobą ;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Tak jak np. Kłapouchy i ex ;)))
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Mikro , czy to ważne ? Można się pośmiać . prawie wszyscy , a z pewnością Powściągliwy , wiedzą że to żarty więc nie wnikajmy , bo co nam to da ? :D

A może anonim i Powściągliwy to jedna osoba, która z nas sobie kręci bekę? IP bardzo podobne, jakby z jednego źródła...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

dojrzale kobiety (22 odpowiedzi)

czesc mam 20 lat in starsznie pociagaja mnie dojrzale kobiety... chcialbym takowa poznac jezeli...

Gry (17 odpowiedzi)

Jaj myślicie gry są porzyteczne czy są jedyną rozrywką XXI-wieku?

Samotna mama, czy ktoś ją zechce? :D (477 odpowiedzi)

Wiem, że takich wątków już było mnóstwo, ale cóż... Do jego założenia "zainspirowała" mnie...