Jak postepować z babami?

Proszę o wszelkie rady. Bo już nie mam cierpliwośći;/
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 10

Re: Jak postepować z babami?

Nie miałem na myśli personalnych ataków, (choć te również stosował w takiej ilości, że żadna rozmowa z nim nie była możliwa), ale pewne globalne tezy jakie stawiał, chociażby w tym temacie o ludziach zwyczajnych i niezwyczajnych.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

A czy to poniżanie czasem nie było wynikiem wcześniej przeprowadzonych dyskusji ? Bo przecież samo z siebie nic się nie bierze i nie sądzę aby podczas rozmowy prowadzonej na jakimś tam poziomie, nagle ot tak druga strona stwierdziła, że jest taki sr*ki czy owaki. Oczywiście, wiem że poniżyć można w zupełnie inny sposób, trochę to uprościłam ale tak to rozumuje
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Jakoś nie widziałam , żeby Powściagliwy czuł się prześladowany przez nas.. Ale jak wróci , to możemy go zapytać .. :D
Co do Halewicza , to ja nigdy z jego strony nie doświadczyłam żadnej przykrości , mam nadzieję , że wróci tu kiedyś..

Ja w żadnym momencie nie poczułam się poniżona przez Hal-a:)raczej on dość często był "napadany":)

Kłapouchy, ja nie będę rozwijać, ale zgadzam się z Tobą w 100%.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Nie ma problemu, gdy ktoś siebie próbuje pokazać w dobrym świetle, problem gdy wywyższa siebie poniżając innych.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

nie zauważyłam żeby Hal się przechwalał, opowiada o swoim życiu zupełnie naturalnie - a, że ma od życia więcej wymagań, to jego prawo, przywykł do tego.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 7

"Zarzucanie obserwatorowi braku poczucia humoru, to także argument osób znęcających się nad innymi."
Wiesz Kłapciu,wybacz,że naraziłyśmy Ciebie na obserwację naszej nikczemnej działalności znęcania się nad Powściągliwym,normalnie mi wstyd,idę po woreczki z grochem i pod ścianę;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Nie czytałam. Kilka wpisów kulinarnych właśnie.
Może nieuważnie przebiegałam wzrokiem po literkach.:)
Jakaś jestem roztargniona ostatnio.
Nieważne.
Zmykam, potem poczytam Ciebie i pontianac ;)
Miłego wieczoru :)

Halewicz to dobry facet.Niejednokrotnie organizował pomoc dla uboższych na forum, wewnątrz jest człowiekiem o bardzo wrażliwym sercu.
Może się przechwalał, lubiał być w centrum uwagi i popisywać się swoją wiedzą, oraz tym, co posiadał, czasem uszczypliwy, ale mimo tego, uważam, że zbyt surowo był odbierany przez niektórych.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5

UT, nie wiem czy czytałaś dyskusje jakie prowadził przez ostatnie tygodnie - ja część przeczytałem, w części sam uczestniczyłem - i nigdy u żadnego człowieka nie widziałem takiej pogardy do innych co u niego. Nawet w filmach czy książkach.

>jeżeli Ty traktujesz poważnie słowa Powściągliwego to gratuluję poczucia humoru:))))

Zarzucanie obserwatorowi braku poczucia humoru, to także argument osób znęcających się nad innymi.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Kłapi, zauważyłam, kiedy ukłułeś mnie wierszykiem.
I wtedy byłam przez moment nawet zła na Ciebie.
Potem ex mówił, żeś fajny.
A ja miałam inne sprawy na głowie i czytałam nadal przelotnie.
Nie domyśliłam się.
Ale tęskniłam. I Ty wiesz.
Za Antym.
Co mnie obchodził jakiś Kłapouchy?
Teraz jest inaczej.
Bo już wiem. :)))

Co do Hala.
Może i ma więcej kasy niż Ty, ja i wielu innych.
Mi to nie przeszkadza. Ludzi kręcą różne rzeczy.
On lubi mieć wszystko, co ponoć najlepsze i niechaj mu się dalej tak wiedzie. Zazdrościsz mu czegoś? Chyba nie. Większość mu nie zazdrości, bo są to zazwyczaj sprawy i rzeczy, których nigdy nie mieli ani nie doświadczyli, więc nie są świadomi co ich omija. Poza tym Hal sam gotuje widać, że lubi to robić. Dzielił się z dziewczynami przepisami. W pogardzie chyba nie ma, ale mówi jak wiele włożył wysiłku w swój obecny dobrobyt i chce z tego korzystać. Nie doszukałam się czegoś negatywnego, chociaż czasem mówi tak, jakby naprawdę się przechwalał.
Moja znajoma psychiatra cały czas powtarza, że zdrowie jest ważne, ale najważniejsze w życiu to szczęście.
I tego zawsze wszystkim życzę.
:)

Moje ip zmienia się co godzinę.

Tak zwykle mówią ci, którzy się nad kimś znęcają.
Kłapciu...jeżeli Ty traktujesz poważnie słowa Powściągliwego to gratuluję poczucia humoru:))))

No nie w tym wątku ;)

Tyle że Kłapouchy nie prowadzi dialogu sam ze sobą ;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Tak jak np. Kłapouchy i ex ;)))
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Mikro , czy to ważne ? Można się pośmiać . prawie wszyscy , a z pewnością Powściągliwy , wiedzą że to żarty więc nie wnikajmy , bo co nam to da ? :D

A może anonim i Powściągliwy to jedna osoba, która z nas sobie kręci bekę? IP bardzo podobne, jakby z jednego źródła...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

PANOWIE po pięćdziesiątce :) (87 odpowiedzi)

Może tutaj bywają NORMALNI panowie po pięćdziesiątce, którzy chcieliby nawiązać znajomość z...

Para szuka pary (11 odpowiedzi)

Hej, chcielibyśmy się spotkać z fajną parą na drinka- inteligentni i zadbani - ona 34 on 42....

Swing party (28 odpowiedzi)

Mam ochotę coś takiego zrobić u siebie tylko gdzie szukać chętnych