Jak postepować z babami?

Proszę o wszelkie rady. Bo już nie mam cierpliwośći;/
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 10

Re: Jak postepować z babami?

RudaWredna tak to w piątek zrobiłem.. Bidulka czekała na dworcu ale mam talent do kantowania także łykneła bez problemu;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

nie gol się:) zarost jest ok, ale wykąp się, bo dziewczynie film zepsujesz ;) jak jest frywolna to Twoje feromony spowodują, że przez cały film będzie myślała gdzie Cie wciągnac i zbałamucić, a jak jest powściągliwa to Twój pot będzie jej mocno przeszkadzał i spędzi czas na myśleniu kiedy film się skończy żeby mogła odetchnąć ;):D
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Powściągliwy....na dobry film można i samemu się wybrać:)...a ja współczuję tej biednej dziewczynie,siedzieć obok spoconego,nieogolonego,naburmuszonego faceta,toż to koszmar!;)

Powściągliwy, sam jesteś sobie winny, bo pytasz.
A potem jeszcze wdajesz się w bezsensowne rozmowy.
Najlepiej sobie odpuść.

UT, rady Hala-trolla zawsze są jak szpilką w oko.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Mikro ma rację. Może jak się ogolisz i umyjesz, to poczujesz się od razu lepiej. :)
Jeszcze nie byłeś na randce a już szukasz dziury w całym.
Marudzi się po, nie przed. Bo póki co nie masz na co konkretnie narzekać.
Idź i baw się dobrze. :)

Ja nie będę zdziwiona , jeśli Powściągliwy uzna , ze nie warto w ogóle wyjść z domu , bo za zimno :/

Ech, nastawienie masz do bani: film pewnie nie będzie dobry, dziewczyna okaże się niefajna, więc nie warto nawet wziąć prysznic i się ogolić...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Oglądanie Keanu to czysta przyjemność ;)

A kto to? Jakiś starszy forumowy oberfuhrer? Ja tam idę z marszu. Poćwiczyłem zapach potu i feromonów unosi się w powietrzu. Żyć nie umierać. Golić też się nie golę bo po co. To tylko film dla zabicia czasu. A samemu po kinach chodzić mi się nie chce. No a z drugiej strony cały dzień w chacie siedzieć też mi się nie chce. Więc z dwojga złego pójdę na ten film. Oby był dobry

Ja też oglądałam. Ale bez męża ;)

Kilka lat temu. Z mężem. :)
Pilch chyba napisał scenariusz na podstawie własnych doświadczeń z alkoholem.

Hala brakuje , to prawda.. UT , oglądałaś " Żółty szalik " ?

Powściągliwy, Ty chyba też nie oglądałeś "Żółtego szalika" ;)))
Cytatem z reklamy sypiesz. Wstydź się. Hal by Ci dał reprymendę. ;)
W zasadzie on by Tobie doradził jak się ubrać, zachować, gdzie pójść i co kupić.
Hal wrócisz Ty w końcu?...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Bite 28 lat. Jak to w reklamie marsa było. "to dobry czas by umrzeć mój synu"

Vi , mogę się z tym zgodzić :) A w ogóle to ja się już nie wygłupiam , bo mi się zaraz dostanie ..

Na drugim możecie iść na kawę i ciacho ;) Jeśli nie kupiłeś czekoladek, oczywiście ;)

RudaW, czyli wykształciło się poczucie humoru, ale nie całkowicie ;) Są deficyty ;)

Powsciągliwy , dlaczego Ty to wszystko tak bardzo serio bierzesz ?? Wyluzuj , przecież wiadomo , że najlepszych chwil nie da się zaplanować :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

czekaj , czekaj...ile Ty masz lat? acha , 28... no nie do wiary , nie do wiary!

Jest owszem , ale w tym wypadku Powściągliwy śmieje się z nami , póki nie dotyka to jego . A kiedy jest mowa o nim , to się obraża i mówi , że mamy prostotę myślenia :)

Nie:) Wg waszego założenia na 1 spotkanie trzeba zabrać kwiaty. Ewentualnie czekoladki. Trzeba koniecznie postawić wypad bo tak zakłada schemat. Doradźcie mi jeszcze czy mam zacząć od "cześć" czy od " hej" bo pewnie na to też macie zasady. Na obiad zapraszacie na równo 4 spotkaniu? Skoro 1 u mnie to będzie kino to na drugim co ma być? Bo pewnie macie jakiąś teorię i na to ,że po kinie ma byc teatr albo spacer. Wiecie , żebym przypadkiem się nie pomylił i po kinie nie zabrał jej na kręgle bo wszytsko hu* strzeli. Bo przecież całe nasze życie musi być poukładane i zaplanowane od A do Z:)

Inne tematy z forum

rumia (23 odpowiedzi)

Jest tu ktoś z Rumi :) poznam miłego mężczyznę o wesołym zadziornym usposobieniu (wiek 27 -40 )...

Wynajmować czy na kredyt brać... Jak żyć? (183 odpowiedzi)

Co lepsze, a może co gorsze..?! Bawić się w wynajem, spłacać czyjś kredyt czy już lepiej zacząć...

Samotna mama, czy ktoś ją zechce? :D (477 odpowiedzi)

Wiem, że takich wątków już było mnóstwo, ale cóż... Do jego założenia "zainspirowała" mnie...