Jak pożółcić satynowe buty?

Cześć. Mam wyjątkowy problem. Mam białe buty i sukienkę w kolorze bardzo bardzo jasnego ecru, właściwie złamanej bieli. Co zrobić, żeby pożółcić satynę? Próbowałam je już suszyć pod suszarką, ale zero efektu, nawet po namydleniu. Proszę, pomóżcie!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Jak pożółcić satynowe buty?

zalej cola:) albo jakims innym sokiem tyko modl sie zeby deszczu w dniu slubu nie bylo:)

a tak na powaznie to sa farby do barwienia materialow... w dobrych pralniach popytaj

W oliwie niedaleko petli tramwajowej jest sklep maja farby do barwienia butow

a spróbuj zamoczyć w mocnej herbacie

a powaznie to niczym ich nie polewaj..chyba, że jest Ci wszsytko jedno jaki odcien ecri;) otrzymasz...może lepiej sprobuj tych farb..

No z ta herbata to nawet w Tv widzialam w jakims programie o modzie ostatnio,tylko kolor wyszedl pod taki blady roz-cielisty raczej niz ecru.No ale to chyba zalezy od materialu tez.Popytalabym sie szewcow tez.Wbrew pozorom nie latwo osiagnac jednolity odcien bez plam.Kiedys byly zaklady farbiarskie-pamietam jeszcze ,teraz juz pewnie nic takiego nie ma.

dzieki za rady, w razi czego mam te same buty tylko w mniejszym rozmiarze, zobacze na pasku jak by to wyszlo z herbata :)

Inne tematy z forum

Czy to już ten czas by się zacząć martwić? (52 odpowiedzi)

Jutro mam 27 urodziny i w związku z tym naszła mnie dzisiaj pewna refleksja.. Otóż, jutro wejdzie...

Brak ochoty na zbliżenia - niskie libido? (87 odpowiedzi)

Zauważyłam sama po sobie, że kiedyś miewałam większe potrzeby na zbliżenia niż teraz. Mam dopiero...

poszukiwany dobry psycholog na terapie malzenska (23 odpowiedzi)

Czy kto moze polecic? Obojetnie kobieta czy mezczyzna. Najlepiej w Gdansku, ewentualnie Pruszcz,...