Jak prawo jazdy to tylko w Sunaju!!!!

Zawsze myślałam, że prawo jazdy to nie dla mnie. Jednak życie zmusiło mnie do podjęcia męskiej decyzji. Zapisałam się. Rewelecyjna grupa ( pozdrowienia dla wszystkich), a do tego wykłady z jedynym i nie powtarzalnym Krzyśkiem:)) Te cztery tygodnie teori zleciały w błyskawicznym tempie. Wszyskie krzyżówki okazały się łatwe i proste. Atmosfera na wykładach super. Po teorii czas na jazdę. Z przerażeniem w oczach poszłam. Janusz od razu kazał jechać na miasto. Jeden wielki szok i pierwsza myśl 30 godz. to znacznie za mało. Wszystkie lekcje z super atmosferze, a do tego okazało się, że nie taki diabeł straszny. Janusz jest rewelacyjnym instruktorem, Krzysiek także. Miałam to szczęście, ze obaj uczyli mnie jeździć. Przyszedł czas egzaminy. Wsparta duchowo zwłaszcza przez Krzyśka;)) poszłam jak na scięcie z myślą , że dziś to na pewno nie, no ale do dziesięciu razy to pewnie się uda. Zdarzył się cud - egzamin zdałam za pierwszy podejściem. Lecz gdyby nie Janusz i Krzysiek cudu by nie było. OSK SUNAJ nauczy każedego jeżdzić. Są przwdziwymi fachowcami i rztelnymi nauczycielami z anielskim spokojem:)) Wielkie dzięki. Pozdrawiam całą ekipę i specjalne podziękowania dla Weroniki i Sary!!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Odpowiedź obiektu:

Droga Emilko!!!!
Życzymy Tobie: szerokich dróg, samych zielonych świateł, wyłącznie otwartych przejazdów kolejowych ;), cierpliwych współuczestników ruchu oraz ostrożnych pieszych. I może wtedy jakoś przeżyjemy ;) !!!!!!!!!!!!
A tak serio, to dziękujemy za tak "optymistycznie" ;)nastawioną Kursantkę jak Ty!!!! Oj było wesoło! Mamy nadzieję, że reszta osób z Twojej grupy pójdzie w Twoje ślady.
Zapraszamy do biura na kawkę i cukierki.
No i czekamy aż pochwalisz się dokumentem po odbiorze. Trzeba go "ochrzcić" ;)
Pozdrawiamy - Ekipa Sunaja
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0